Ayla sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 12:15

4 Ağustos tarihinde bilet.com üzerinden, Ertürk Lines'dan Sakız Adası'na 8 Ağustos 19.00 feribotuna gidiş dönüş bilet aldık. 7 Ağustos akşamı eşimin çalıştığı işyerinde oluşan kriz ve yoğunluk nedeniyle izni iptal oldu ve biz de bunu hemen bilet.com'a ve Ertürk Lines'a bildirerek mail ile iade talebinde bulunduk. Bilet.com'dan geri dönüş gelmezken, Ertürk Lines müşteri sorumlusundan iade olamayacağını bileti açığa alabileceklerini belirten bir yanıt geldi. Kızımızın LGS yılı olması nedeniyle Ağustos'un 19'unda dersleri başlıyor ve vize süresi nedeniyle de başka bir zaman bileti kullanma olasılığımız düşük bu nedenle bize söyledikleri açık biletin çok uygun olamayacağını belirtti ve iade ricamızı tekrarladık. Bileti +6 ay daha uzatabileceklerini belirttiler. Konu şu ki Sakız Adası'ndan Samos için de Yunan feribot şirketi Blue Star ferry'den de bilet almıştık. Onlara durumu yazdığımızda iptal ve iadeyi kabul ettiklerini belirten bir maille geri döndüler. Bu yaklaşım çok üzücü ve yakışmıyor. Ertürk Lines Instagram'dan yorumları da sınırlandırılmış oradan da iletişime geçemiyorsunuz. Kapalı bir müşteri ilişkileri yazışmaları ile konuları sınırlı tutma eğilimdeler. Umarım müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı yaklaşım için bir adım atarlar

Nefin sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 19:39
"Göksu hanıma çoookkk teşekkür ederiz, sorunumuz çözüldü, kendisi çok yardımcı oldu 🙏"
Ertürk Lines Yanlış Tarihe Bilet Kesiyor!
Servan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 17:07

17 Nisan 2024 18:48