Nazlı sonuçtan memnun

Ergül Keskin Conture Make-up Studio Mağduriyetim!

18 Nisan 2024 08:44
Nazlı'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler iade için.”

Ankara Çankaya'da bulunan ergül keskin conture make up ile iletişime geçip birçok kez görüşme yapıp BB glow ismi verilen işlem için randevu aldım. 3 arkadaş aynı işlemi satın aldık. 2300 TL ödediğimiz işlemin kalıcılığın en az 30 gün olduğunu söyleyen h**** hanım, tek seansta bile farkı görebileceğimizi iletti.

İşlem öncesi cilt bakımı da yaptırdım ben (1500 TL) ancak işlem bitip eve dönmek üzereyken cildimde BB dışa atım gördüğümü ve yüzeyde problem oluştuğunu bildiren telefon görüşmesi yaptım. H**** hanımın dönüş yapacağını iletip beklemeye aldılar. Ama h**** hanım cevap vermedi daha kötüsü ertesi gün yüzde BB glowa dair hiçbir işlem yoktu. (tüm uyarılara dikkat etmeme rağm).

Resmi tatil bitişi hemen kurum ile iletişime geçtik ancak hatalarını aynı işlemle telafi edebileceklerini söylediler bir kez memnun kalmadığım ve ödemeden sonra müşteri memnuniyeti ile ilgilenmeyen bir kurumda (cilt bakımı ünitesinde) tekrar işlem yaptırmak istemediğimi iletince ergül hanımla iletişime geçip döneceklerini söylediler.

Fakat tarafıma bilgi bile verilmedi arkadaşıma yapacak bir şeyimiz yok yasal hakkınızı kullanın imasında bulunurken, sizin gibi özenle seçip kurumsal diye düşündüğümüz bir yerden beklemediğimiz bir dönüş almak üzücü. Ayrıca öncesi sonrası ilk gün ikinci gün fotoğrafları var. Tüketici Hakem Heyeti veya yasal süreçle uğraşmak sizin için tercih edilebilir bir çözüm sanırım.

22 Nisan 2024 10:30 (Şikayetten 4 gün sonra)
Nazlı
23 Nisan 2024 17:13

Teşekkürler iade için.

Eda sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 01:15

Aris Güzellik Merkezleri BB Glow Çöp

19 Aralık 2023 15:37
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Şahane's Beauty Benden Fazla Para Aldı

04 Temmuz 15:08