Epson Bayi Yanıltıcı Bilgi

Kenan
10 Kasım 2023 15:01

Epson L 1250 marka ve model (seri no: X8LN003708) yazıcım sürekli sarı renkli baskı vermesi nedeniyle ikamet adresime yakın olan bir yer arayışı sonrasında internet üzerinden bulduğum ASC Bilgisayar'a götürdüm. Buradaki yetkiliye ürünü Beylikdüzü Media Markt mağazasından 2022 Mayıs ayında aldığımı ve garantisi olduğunu söyleyerek şikayetlerimi belirttim. Burada çalışan kişi de yetkili servis olduklarını belirtti. Ancak, şikayetimin ürünün fişinin sürekli prize takılı olmaması, makinenin kapalı tutulması, orijinal mürekkep kullanmamam nedeniyle oluşabileceğini, hatta mürekkebin kutusundan çıkan orijinal mürekkep olduğunu söylememe rağmen mürekkebi analize göndereceklerini ve sonucuna göre garanti dışı kalabileceğini belirtti. Ürünü 30.09.2023 tarihinde ekte yer alan teknik servis formu ile teslim ettim. Onayımı almadan işlem yapıp karşılığında da bir fiyat yazarak bana ürünümün hazır olduğunu belirterek bu formu WhatsApp aracılığıyla bana tekrar gönderdi. Çıkardıkları ücreti ve yaptıkları işlemi şikayet etmek için Epson müşteri hizmetlerini aradığımda, bu firmanın yetkili servis olmadığını, sadece yetkili bayi olduğunu ve şikayetimin garanti kapsamında ücretsiz yapılacağını öğrendim. ASC Bilgisayar'a gidip yazıcı üreticisi Epson'un kendilerinin yetkili servis olmadığını söylediğimde, buna itiraz ederek ısrarla yetkili servis olduklarını belirttiler. Çıkardıkları ücreti ödemeyeceğimi söylediğimde ise yazıcıyı bana teslim etmeyeceklerini söylediler. Belirtilen ücreti ödeyerek yazıcımı aldım. Epson müşteri hizmetlerine, insanları yanıltarak ve gerçeğe aykırı bilgi vererek kendilerini yetkili servis olarak tanıtan bu firmayı şikayet etmeme rağmen herhangi bir geri dönüş olmamış ve mağduriyetim giderilmemiştir.

epson-bayi-yaniltici-bilgi-2.pdf
epson-bayi-yaniltici-bilgi-1.pdf

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Epson Servisi Hk.

Yakup
05 Ekim 2023 17:52
Denizli Epson Servisi Hk.
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
26 Temmuz 2024 15:07
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Epson L3560 Yazıcı Ürün Değişim Talebimin Sağlanması.

Ünal
20 Mayıs 2024 12:14
epson-l3560-yazici-urun-degisim-talebimin-saglanmasi-1.pdf
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Epson L8050 2 Aydır Garantiden Gelmiyor, Epson Markası İlgilenmiyor!

Sercan
19 Eylül 2024 18:23