23 Aralık 2024 23:58

Seanslara 5000 TL peşin para ödedim ve aylar sonra 2900'e kadar fiyatı düşürdüler. Özellikle seansa ilk başladığım zamanlarda sürekli ürün satmaya çalıştılar ve bu ürünlerin parası neredeyse seansla aynı fiyata denk geliyor.

Sanki bu ürünlerden bir zorunlulukmuş gibi bahsediyorlar, resmen zorla satmaya çalışıyorlar. İlk başladığımda önerdikleri 2 ürünü aldım fakat sonraki seanslarımda bu ürünleri çalışana gösterdiğimde gerek olmadığını söyledi ve o da bana başka bir ürün sattı. Asıl şikayetim ise bir seansımda beni yakmaları.

Tatilden döndüm ve birkaç hafta sonra seansıma gittim. Çalışan henüz bronz olduğum için sadece belli bölgelere atış yaptı. Fakat sonraki ay gittiğimde başka bir çalışan seansa girdi ben de tatilden döndüğüm için geçen seansımda kollarıma atış yapılmadığını, sadece belli bölgelere atış yapıldığını söyledim. Çalışan söylediklerimi dikkate almadı ve kollarıma da atış yaptı.

Seans sırasında kollarımın normalden daha fazla acıdığını söyledim. Hatta çalışan da şaşırdı ve normalde koltuk altı daha çok acır dedi. Seans bittiğinde kollarımın belli bölgelerinde kızarıklıklar oluştu. Çalışan tüylerimin uzun olduğunu ve o yüzden böyle bir görüntü olduğunu söyledi. Fakat kollarımda seans sonrasında bile acı hissediyordum. Çalışan da beni yaktığını anlamış olacak ki sürekli bunların yanık olmadığını, kese yapınca geçeceğini söyledi. Ve bahsettiğim çalışan oradaki eğitimi en iyi olan çalışanlardan biri. Belki anında müdahale etseydim bu kadar iz kalmayacaktı, yaktıklarının arkasında durmadılar.

Sonraki seansıma gittiğimde kollarımı gösterdim işlemi yapan çalışanın böyle bir şey yaptığına şaşırdılar sadece. Bir özür bile dilemediler. O seansta koluma tekrar atış yapılmadı. Fakat ondan sonra 2 seansa daha girdim ve koluma atış yapıldı. Aslında yapılmaması gerekiyormuş. Bunu telafi etmek için herhangi bir çaba göstermediler sadece Dermapen yapabileceklerini söylediler. Normalde her fırsatta ürün satmaya çalışırken hatalarını telafi etmek için herhangi bir krem veya peeling ürünü vermediler.

Ayrıca seans sırasında doğum lekelerini ve benleri kapatmıyorlar. Alexandrite leke açıcı bir cihazmış. Ve doğum lekemin üstüne atış yapıldığı için doğum lekem de tahrip oldu. Belki kollarım iyileşecek ama doğum lekem yüksek ihtimalle böyle kalacak.

Ne zaman gitsem şubede yetkili birini göremiyorum. Ayrıca her seansa başka bir çalışan giriyor. Ben son birkaç seferdir aynı kişiden randevu alıyorum beni yaktıkları için. Ama gerçekten düzensiz bir sistemleri var.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 20:29

08 Aralık 2024 01:58