İlker sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Ve Montajda Hayal Kırıklığı: EPA Teknoloji Güven Sarsıyor

30 Aralık 2024 09:49

Geçen hafta Baymak markalı EPA teknoloji den Trendyol kanalıyla bir değil 2 klima aldım. Çünkü EPA teknoloji hakkında yorumlar o kadar olumluydu ki ilk önce birini sipariş vereyim sonra annem için 2. Sini sipariş ederim demedim. Ama kargonun yola çıktığı günün ertesi olumsuzluklar başladı. Aras Kargo adresime ürünü getirmediği halde sizi adreste bulamadık 3 gün içinde gelin alın diye mesaj çekti. Kargonun gelmediğini biliyorum çünkü güvenlikli sitede yaşıyorum ve güvenlik kargo her kime gelmişse teker teker sisteme kaydeder. Neyse geleyim meselenin en önemli kısmına kargoya gittim kutu pis bir depodan çıkarılmış gibi lekeliydi EPA teknoloji yanlış yapmaz diye sesimi çıkarmadım. Lakin iş montaj için randevuya gelince tam bir şok yaşadım. Çünkü aldığım ürünün seri numarası ile Baymak montaj randevusu veriyor. Bana sistem bu seri no için zaten randevu verilmiş dedi. Yani EPA teknoloji bana iade edilmiş ürünü yeniymiş gibi gönderdi. Sıfır ürün beklerden elime geçen maalesef tam bir hayal kırıklığı. EPA teknoloji olmadı yakışmadı

17 Eylül 2024 12:05
Gülseda sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 15:21
Ayıplı Ürün Teslimatı Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 17:27
EPA Teknoloji Teşhir Ürün Sattı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 00:54
Elifsu sonuçtan hiç memnun değil

EPA İnternet Mağazacılığı Kusurlu Ürün Satıyor

30 Haziran 2024 11:41