Emre sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Beklentilerin Karşılanmaması Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

13 Aralık 2024 17:26

2024 yılı Mart ayında Elazığ Enza Güzellik Merkezi'nden iki bölge lazer epilasyonu %90 bitme ve Temmuz ayında bitme garantisi ile satın aldım. Çünkü Elazığ'dan ayrılacaktım. Ancak seanslar bir seans, bir ara seans olarak işlediği için Temmuz ayına kadar 5. seansa ancak gelebilmiştik. Gaziantep'e geçmem sebebiyle aktarma yapıldı ve orada devam etmeye başladım. 6, 7, 8, 9 derken seanslarım bitti ancak kıllar bitmedi. 9. seansta yani son seansta işlem yapıldıktan 2 gün sonra peeling yapılması gerektiği vb. yollarla dökülmeye yardımcı olunması gerektiğini söylediler, evet maalesef sözleşmemin bittiği gün bu konu hakkında bana bilgilendirme yapıldı. Elazığ'da bana buna benzer bilgilendirme yapılmadığı gibi 50₺'lik sıradan bir aloe vera jeli "bunu kullanmak zorundasın, yoksa yüzünü yakar, leke kalır" diyerek 700₺'ye zoraki satın almamla kaldım. Neyse, lazerin işe yaramaması üzerine Antep'te 2 ek seans verdiler. Sağ olsunlar ama yine de çözüm olmadı. Son işlemi 1 Kasım'da yaptık ve yaklaşık 45 gün geçti. Koltuk altı bölgesinde %40, yüz bölgesinde %20 civarı fayda gördüm diyebilirim. Giden zamanıma mı yanayım, boş yere ödediğim ücrete mi yoksa kandırılarak satılan ve hiç kullanmadığım 700₺'ye satın aldığım/satılan aloe vera jeli mi yanayım. Bu kadar şubesi bulunan saygın bir kurum olarak gördüğüm ve güvendiğim Enza'nın bana herkese verdiği cevapları değil, mantık çerçevesinde bir cevap vermesini ve mümkünse ki mümkün sorunuma çözüm bulmasını rica ediyorum.

Kütahya Enza'da Lazer Epilasyon Hayal Kırıklığı

01 Kasım 2024 20:43
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Hizmeti Değerlendirmesi

11 Haziran 2024 19:05
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Özensiz Hizmet Ve Yanıklarla Sonuçlanan Lazer Epilasyon Deneyimi

30 Eylül 2024 21:11

06 Mayıs 2024 20:08
Enza Güzellik Merkezleri Ödeme Peşin Ama Hizmet Yok
Enza Güzellik Merkezleri Ödeme Peşin Ama Hizmet Yok
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 03:55