Enza Güzellik Merkezleri Enza Güzellik Merkezi Mağduriyeti

5 Eylül 2023 15:026.592

Öncelikle merhaba Enza'ya gitmeden önce bu yazdıklarımı okuyun kesinlikle Ben ilk kaydolurken parayı peşin verdim. İlk seanstan önce totalde 8 seans gittim ve bana her iki seansta bir lazer öncesi krem güneş kremi peeling vs sattılar ben de hepsini aldım totalde 5 bin verdim. Geçen sene bu aylarda sonuç olarak hiçbir işe yaramadı yüzde elli gitti sonra tekrar çıktı olan zamanıma ve Parana oldu. Arıyorum mesaj atıyorum hâlâ çözüm üretmiyorlar

27 Şubat 2024 22:17 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sayın Abdullah T., Hangi şubemizden hizmet aldınız? Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

28 Şubat 2024 16:44

Sakarya Adapazarı şubesinden hizmet aldım

24 Haziran 2024 11:31

Hala dönüş sağlanmadı tüm hayatım boyunca sizi tavsiye etmeyeceğim mağduriyetim giderilmezse

Hakan
Hakan
Benzer Şikayeti Var
7 Mart 2025 13:32

Bursa FSM Bulvarı'ndaki şubemizdeki telefona bakan Instagram'dan ilgilendiren kişiye nasıl konuşması gerektiğini müşteriyle öğretmeniz lazım

Muhammed
Muhammed
Benzer Şikayeti Var
21 Haziran 2024 12:13

Bende seninle aynı durumdayım aynı şube, benimde şikayetim vardı. Sayelerinde omuzlarımda kıl çıkmazken kıl çıkmaya başladı dökülme zaten yok.

Eki aç

Enza Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Fatih
12 Şubat 2024 07:563.701

Kemer üstü lazer için 8 seans aldım ve +4 seans hediye olarak istediğim zaman kullanabileceğim söylendi. Ancak, 'gerek b...

2 Destek2 Yorum

Enza Güzellik Merkezleri Hizmet Çok Kötü Ve Paramızı Geri Vermiyorlar

Meltem
6 Temmuz 2023 11:194.747

Enza güzellik merkezi insanları yanıltıyorlar. Hizmet çok kötü ve paranızı geri vermiyor. Bölgesel zayıflama ve lazer ep...

1 Destek1 Yorum