Enza Güzellik Merkezi Kayseri Para İadesi Sorunu

24 Ocak 2024 19:424.959

Enza Güzellik Merkezi Kayseri adı altında açılan yer resmen sinir sebebi yaklaşık 3 ay kadar önce 2000 ₺ ödemeyi yapmama ve karşılığında hiçbir hizmet almamama rağmen ücret iademi yapmıyorlar. Oradaki kişi ayrıca geri dönüş yapacağım merkezle görüşüp diyor fakat geri dönüş yok. Bulundukları yere gidiyorum merkez benim ödemiyorum iptal nedeniniz geçerli değil diyerek istediğin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur tarzında üst perdeden bir tavır sergiliyor. Bu yerlerin nasıl türediği soru işareti elimden geldiğince her yere şikayet edeceğim ve her yerde hakkımı arayacağım. Buraya ödeme yaparken yorumları okuyun ve lütfen iki değil 8 kere düşünüp öyle hareket edin. Ayrıca genel merkeziniz nereyse orayla görüşeyim kendim diye telefon numarası istiyorum genel merkez yok diyor. Sanki çocuk oynatıyor. Böyle insanların denetimsizlikten bu hale geldiği belli ama hepsine tüketici haklarını öğreteceğiz. Ayrıca seansa girsem ve memnun kalmasam iade yapabileceğini iddia ediyor. Bu konuda memnuniyetsizlik ölçütümüz ne olacak ben her şey için memnuniyetsizlik belirtebilirim dediğimde, bilirkişi kim olacak diye sorduğumda bu işin bilirkişisi benim diyor. Bu özgüven cesaret nereden geliyor anlamış değilim. Bu durum ile ilgili tüm yerlere şikayetimi yapacağım bu süreci bırakmayacağım.

29 Ocak 2024 09:56 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Turgut G., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Ferziye
Benzer Şikayeti Var
18 Aralık 2024 08:48

Enza güzellik merkezi maalesef dönüş yapacağım deyip kendisi de dönüş yapmıyor insanları oyalıyorlar haksız yere insanların parasını yiyorlar geri ödeme yapmıyorlar maalesef pek güvenilir bir firma değil

Enza Güzellik Merkezleri Lazer Seansı Hayal Kırıklığı

24 Ocak 2024 19:425.601

Enza güzellik merkezi Kayseri şubesine lazer için ön görüşmeye gittik. İlk etapta tek seansa katılmak istediğimizi belir...

2 Destek