Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Ent Yatırım Şikayetçiyim

30 Nisan 2024 11:08

Entgbt yatırım ilk başta 100 dolarlık meta hesabı açmam için beni aradı. İlk başlarda küçük küçük işlemlerle param 200 dolara çıktı sonra 100 doları hesabıma gönderdiler. Kalan 100 dolar danışmanın verdiği işlemlerden sonra sıfırlandı. Sonra tekrar 100 dolar daha yatırdım küçük küçük işlemler yapmaya devam ettik. Sonra i** b***** yatırım danışmanı hiç yokken kredi çekmem için beni ikna etti 180 bin kredi çekip işlem açtırttı. Bana paranın bir gün sonra iki katı karla geri ödeyeceğini çok iyi bir işlem haberi aldığını söyledi. Ben de kimseye güven olmaz diye diye krediyi çekip hesaba yatırdım. Bir gün sonra bana aynı kağıt üstünden ham alış hem satış yaptırdı ve hesabım eksiye doğru gitmeye başladı. Ben panikleyince bu sefer hesabı kurtarmak için bir 100 bin daha kredi çekip yatırdım. Sonrasında benim yine panikleyip kendi hatamla yanlış işlem yapmam sonucu tekrar para yatırıp hesap kurtarmayı teklif ettiler ama daha para yatırmadım ve işlem konusunda yardımcı olmadılar. Kendi başıma işlem yapınca hesabımı kendim sıfırladım. Sonra tekrar arayıp paramı geri iadesini yapabilmek için para yatırmamı istediler. Paramı geri yatırabiliyorlarsa neden onlara geri para yatırmam gerektiğini anlamadım ve para yatırmadım. Sonra Şikayetvarda diğer kişilerin yazdıklarını görünce tüm yatırım şirketlerinin aynı şeyi yaptığını gördüm ve yazmak istedim.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 20:22
Öğrenci Yatırımcının Zorlu Mücadelesi: Yanıltıcı Vaadler Ve Tehditler

Neo Global Market Paramı Yollamıyorlar, Kar Elde Ettiğim Halde!

21 Ağustos 2023 15:20
Neo Global Market Paramı Yollamıyorlar, Kar Elde Ettiğim Halde!
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 13:43
Finans Yatırım Yalanlarıyla Hesabınızı Batırıyor
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 18:10
Ezgili sonuçtan çok memnun