Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 04:02

Enes Mobilya'dan aldığım ürünler 30.05.2024 tarihinde teslim edildi. Kurulum sırasında eşyaların birçoğuna zarar verdiler. Firma sahibi M***** Bey ve B**** Hanım ile iletişim kurup durumu anlattım. Hasarlı ürünlerin fotoğrafını istedi, attım. Değişimi 10 gün içinde yapalım dedi. Buraya kadar her şey güzel. Sonra 3 defa İzmir'e dükkanına gittim. 'Geliyorum, geleceğim, geldim' diye diye 5 saat bekledik. Dükkanda da aynı kelimeler: 'Halledeceğim, yarın, önümüzdeki hafta.' 26.06.2024 tarihinde evime gelip eşyaları kontrol ettiler. Temmuz 15'te teslim edeceğini belirtti. Bugün 30.08.2024, aradan kaç ay geçmesine rağmen ürünlerim gelmedi. 3 aydır evimde hasarlı eşyalar var. 'Bugün, yarın gelecek, araba arıza yaptı.' Devamlı bir senaryo içindeler. Gerekli yerlere firma sahibi M***** Bey telefonları dahi açmıyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Gerekli şikayet ve mercilere durumlar iletildi. Artık gerisi mahkemede. Bu zamana kadar sabrettim ama bundan sonra işimi devlet yoluyla çözeceğim.

Damla
Damla

Arkadaşlar herkes bana ulaşsın damla. Yurtçu. 1 Instagram damla yurtçu Facebook hesabım. Gerekli bilgiler var bende

Güven sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 22:26
Enes Mobilya (Karabağlar) Ücretini Ödediğim Mobilyaları Getirmiyorlar