Ender Demirkaya Spor Akademisi Hocanın Üslubu ve Tavrı!

30 Kasım 2023 14:39

Ekim ayında 5 yaşındaki oğlumu Ender Demirkaya Taekwondo Okulu'na jimnastik için yazdırdım. Oğlumla beraber bir arkadaşı daha bizimle beraber orayı tercih etmişti, biz de ebeveynler olarak arkadaşça giderler diye planlamıştık. Kasım ayı itibariyle 2. Ayımıza girdiğimiz de 2. Ders bitiminde dersi veren ve oranın da sahibi olan m-- hoca jimnastik dersinin yapıldığı sınıfın çıkışında ayaküstü 2 veli ve başka öğrencilerin yanında oğlumun komutları almadığı kendisini dinlemediği (ki başka dinlemeyen çocuklar da olmasına rağmen) ceza vermek zorunda kaldığını ve artık oğlumu istemediğini söyledi.

Bu davranışları arkadaşının da orada olmasından kaynaklı bunun siz de farkındasınız ama tavrınız çok yanlış oldu. Şimdi öncelikle üslup, şekil, konuşma velilerin çocukların yanında bu şekilde mi olmalı soruyorum, netice de size de bir eğitimci gözüyle bakıyoruz.

Ben size bilmiyorsanız anlatayım; birazcık vaktimi alacağınızı söyleyip odanız da bu konuşmayı yapsaydınız olmaz mıydı? Ben bu tavrınızdan dolayı, oğlumda bir daha gidemeyeceği için eve kadar ağlayarak gittik, şimdi oturun biraz düşünün ve bize yapılan şeyi başkasına yapmayın lütfen. Ve ben size oğlumun orada satranç da olduğu için dersin bitiminde hemen oynamak için de bu şekilde davrandığını söyledim. Daha profesyonel olsaydınız satranç için oraya gelebilirdik. Tabii ki asla bu yaşanılandan ötürü gelmem. Çok fazla gelişmesi gereken bir yer.

30 Kasım 2023 11:20

Ekim ayında Ender Demirkaya Taekwondo Okulu'na 5 yaşındaki oğlumu jimnastik için yazdırdım. Kasım ayı 2. Dersin sınıf çıkışında oranın da sahibi olan Meltem hoca ayak üstü iki veli ve diğer öğrencilerin yanında oğlumun komutları almadığı, oğlumla artık devam etmek istemediğini söyledi. Ben bu tavrından dolayı (konuşma yeri ve zamanı), oğlumda bir daha gelemeyeceği için eve kadar ağlayarak gittik. Oğlumla beraber bir arkadaşımız daha orayı tercih etmişti ve oğlumun davranışlarının birinci sebebi arkadaşıyla beraber olması ikinci sebebi de orada satranç olması bunları M*** hoca biliyordu ona rağmen bizi resmen kovarak gönderdi.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğuma İlgisiz Ve Tehditkâr Davranan Öğretmen Nedeniyle Kurs İsteği Tamamen Kırıldı

04 Ekim 2025 14:22
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Gymba Arena Oğlumu Dersten Kovdular

20 Ağustos 2024 12:44