Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Emshape Şişli Hayal Kırıklığı

Ayşegül
28 Ağustos 2024 17:38

Yurt dışından gelen ve Yurtiçi'nden müşteriniz olan ünlü veya zenginlere nasıl bir işlem uyguladığınızı bilmiyorum, ancak sanırım onlara özel veya daha pahalı işlemler yapıyorsunuz. Kızım dört seans boyunca tüm gerekenleri yerine getirmesine rağmen sadece bir kilo verebildi. Verilen diyet listesi o kadar kısıtlı ki, bu makinelere gerek yok, o liste ile zaten kilo verilebilir. Bir de kilo veremezseniz tüm suçu size atıyorlar, sormazlar mı bu makineler için verilen paranın hiç mi karşılığı yok? Gerçekten yok. Bu reklamlara bakmayın, 15.000 TL'ye 6 seans aldık. Kızım bir kilo zor verdi ve iki seans kaldı. Bir de diyorlar ki iki seans daha var. Dört seansta yapamadığı neyi iki seansta yapacak bu cihaz? Sizinle ilgilenen kişilerin ağzında hep aynı kelimeler "ama bakın peynir (20 gr yenen peynir) yemişsiniz, ama bakın et (söylediği et 50 gr) yemişsiniz ama bakın ödem tutmuşsunuz." Bu durum komedi gibi ve asla profesyonel değil. Güler misiniz ağlar mısınız bu tutarsızlığa? Büyük bir umutla gittiğimiz Şişli şubesi büyük bir hayal kırıklığı oldu. Sözünüzde durmadınız, paramızı geri verin. Cihaza girmeye başladığından beri 1000 kaloriden bir gram fazla yemedi. Sağlıklı beslendi. Hiçbir bahaneniz yok.

profile profile

EmShape Yüksek Ücretli Seanslarda Profesyonellik Ve Sonuç Hayal Kırıklığı!

Meltem
20 Temmuz 14:24
Nebiye sonuçtan hiç memnun değil

Emshape Seanslarında Sonuç Alamadık, İlgisizlik Ve Saygısızlıkla Karşılaştık

Nebiye
26 Mayıs 18:32

Emshape Telefonda Başka Ofise Gidince Başka Eve Gelince Başka

18 Temmuz 2023 10:18
Suveylin sonuçtan hiç memnun değil

Suveylin
17 Şubat 2024 12:48
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Karşıyaka Bercislina Lazer Uygulama Şikayet

29 Mayıs 2024 18:03