Timurcan sonuçtan hiç memnun değil

Emre Boslu Parfüm Aldığım Parfümlerle İlgili Sorun

17 Ağustos 2023 23:50

Emre Boslu'dan 3 adet parfüm aldım. Geldiği sabah sıktım, ancak 1 saat sonra kokular uçtu. Benim burnumda mı sorun var diye düşündüm, arkadaşlarım da koku alamadıklarını ifade ettiler. Akabinde tişörtlere sıktım, onlarda da aynı durum oluştu. Kendilerine bunu ilettiğimde iade alamayacaklarını, kokuların hafif koku olduğunu, kısacası başınızın çaresine bakın dediler. Gözüktükleri gibi değiller.

18 Ağustos 2023 00:17 (Şikayetten 27 dakika sonra)
31 Ağustos 2023 11:57

Parfümlerin hepsini çöpe attım 5 kuruş etmezsiniz hem markanız hem ürünleriniz

31 Ağustos 2023 18:36

Kişisel verilerin gizliliği hakkında bir çekincemiz olmasa mesaj yolu ile nasıl dalga geçtiğinizi paylaşmak isterdik fakat haklı iken haksız olmayacağız. Çöpe atmadınız güzel günlerde kullanmanız temennisiyle…

01 Eylül 2023 02:23

Parfüm diye kolonyaya benzer kalitede ürün göndererek dalga geçen sizlersiniz attım atmadım mı Allah biliyor

Sırrı
Sırrı

Parfümleri su gibi, Eyüp sabri tuncer kolonya bile daha çok kalıcı. İnanmayan alır pişman olur. Özellikle aventus ve 'yapımında rol aldım' diye hava attığı hacivat'ın 1 saat bile kalmıyor kokusu.

İlker
İlker

Sana katılıyorum dostum bende bu firmayı yeni denedim ve 1 hafta arayla 2 sipariş verdim gelen parfümlerin benzerlik oranı ve kalıcılıkları gerçekten iyi değil...

Emre Boslu Parfüm Hacivat Extrait Parfüm Kalıcılığı Ve Yayılımı Neredeyse Yok Denecek Kadar Az

04 Mayıs 2025 12:18

Eau D’ombre Leather Parfümünün Taklit Olması, Orijinal Olmadığına Dair Uyarı

10 Mart 20:37
eau-dombre-leather-parfumunun-taklit-olmasi-orijinal-olmadigina-dair-uyari-1.jpg