Emre Arslan Kuaför Deri Yanıklarına Sebep Olan İşlemler Yaptı

Emre Arslan Kuaför Deri Yanıklarına Sebep Olan İşlemler Yaptı
20 Haziran 2023 18:59

10.06.2023'de Emre Arslan Kuaföre saat 12:30'da gittiğim randevumdan saat 20:00'da çıktım bu süre içinde yapılan uzun süren ve hatalı olan işlemde saç diplerim yandı ve yara oldu.

Emre beye durumu bildirdim deri hassasiyeti diye geçiştirdi uzun süreli yüksek volümlü açılan saçın hatalı işlemlerini kabul etmedi hem maddi hem manevi zarardayım.

Deride oluşan yara ve yanıkların fotoğrafı aynı zamanda ödeme yaptığım silip bilgilerim var fakat MB düşük olduğundan ekleyemiyorum talep edilirse kanıtlar ben de mevcut.

Kendisinin bu hatalı işleminden yapmış olduğu 1960,00 TL haksız kazancın tarafıma iadesini talep eder değerli yardımlarınızı rica ederim.

13 Kasım 2023 11:12
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Zeybek Kuaför ve Güzellik Salonu Kuaförde Yaşanan Önemli Saç Bakımı Sorunu

23 Ocak 2024 01:30
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59
Esma sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 08:36