Berna
01 Ağustos 2023 16:15

Burcu Biricik'in reklamlarında kesin ve net bir şekilde spor yaparak oynayarak kullanmamızı önerdiği Emotion roll on ve deodorantından güvendiğim için her zaman kullandığım markadan vazgeçerek 3'er adet aldım. Çok çalıştığım için çok terlerim, diğer kullandığım marka da hiç ter kokmuyor iken Emotion kullandıktan yarım saat sonra acayip bir şekilde ter kokmaya başladım. Etrafımdan da ter koktuğuna dair söylemler oldu. Ben bu 3'er adet ürünü çöpe mi atayım, birisine hediye edip daha da mı reklam olursunuz? Artı roll on plastik ve o kadar kötü kokuyor ki bu yaz gününde kendime bu bu yaptığıma inanamıyorum. Emotion üreticisinin zararımı gidermesini talep ediyorum ve mümkünse toplatılsın, başka insanlar da yanılgıya düşmesin.

01 Ağustos 2023 16:17 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Gamze
20 Aralık 2023 16:45

Zeynep
04 Ağustos 2024 12:36

Emotion Roll-On Ürününde Hayal Kırıklığı

Canan
18 Kasım 2024 13:24
Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 10:52
Emotion Roll On Ter Kokusu Bırakıyor
Şadiye sonuçtan çok memnun

Emotion Aldığım Üç Deodorant Kendi Kendine Boşaldı Ve Kullanamadan Tükendi!

Şadiye
06 Eylül 06:18
"İlginiz ve güzel görüşmeniz için çok teşekkür ederim özellikle Cansu hanım muhteşem hanımefendi ve naifliği için özellikle teşekkür ederim sorunumu kısa sürede çözdüüğünüz için ve bu denli güzel ilgilendiğiniz için inanılmaz mutlu oldum asla değiştirmeyi düşünmüyorum iyi ki varsınız"