Emniyet Genel Müdürlüğü Gürültü Yapan Komşu

30 Mart 2024 00:20

Maalesef biz de aynı şekilde gürültüden aşırı şekilde rahatsızız. Defalarca şikayet ettik, konuştuk, ev sahibi ve yönetici biliyor ama değişen bir şey yok. Üstelik bir sürü bağırış çağırış ve hakaret işittik, daha beter yapıyorlar. Can güvenliğimiz olmadığı için daha fazla bir şey yapamıyoruz ama gürültüden akıl sağlığımız ve beden sağlığımız kalmadı. Normal bir gürültü olsa sabredeceğiz ama ne ararsanız var ve hepsi gece 12den sonra oluyor.

Eşya çekme, eşya atma, kavga, kahkaha, tangırtı sesleri, değişik takırtılar, topuklu ayakkabı ile dolaşma, koşuşturma, çocuk sesi, temizlik, yüksek ses, müzik, televizyon inanın abartmıyorum hepsi var. Sabah okula, işe gidiyoruz ama uykusuzluktan bayılacağız, hiç acımaları ve vicdanları yok. Kimse de bulaşmak istemiyor ama ne yapacağız bilmiyoruz. Acil yardıma ihtiyacımız var.

02 Haziran 2024 01:18

Aynı şekilde sürekli gürültüye maruz kalıyoruz, artık bıktık, sağlığımız bozuldu. Her yere şikayet ettik ama olmuyor inatla yapıyorlar. Gece 12den sonra artıyor her tur ses var. Esya çekme, koşma, esya fırlatma, bağırma, böğürme, konuşma, ne ararsanız var. Ve bu gece LGS sınavı var yine aynılar. Bunlar nasıl insan. Lütfen çok acil bir tedbir alin. Apartmanımızda böyle insanlar istemiyoruz ama kimsenin de umurumda değil biz çekiyoruz. Korkmasam her şeyi yapacağım ama korkunç tipler. Evde bir suru kisi yaşıyor. Ama laftan da anlamıyorlar. Sinir hastası olduk. Lütfen acil çözüm istiyoruz, bir yaptırım olsun.

Enver
Enver

Allah sabır versin. Son durum nedir?

Mine

Maalesef son durum daha da kotu oldu, gece sabahlara kadar gurultu yapmaya devam edip üstüne gelip bize tekrar saldırdılar. Bu kez direkt karakola gittik, bir sonuç alamadık, şikayetçi olsak bile çözüm bulmanın zor olduğunu ve en iyi çözümün bizim taşınmamız olduğunu söylediler. Ve biz ev sahibiyiz su an ev arıyoruz, bir de avukatla görüşeceğiz. Karşımızdaki kisiler belalı tipler, şikayet edersek daha çok başımıza bela olacak korkusu var, yönetici de onun için bir şey yapmıyor, başka vukuatları olmasına rağmen imza toplamaya da yanaşmıyor, bizim yapmamızı istiyor ama bize zaten saldırdılar ve küçük çocuklarımız var münferit hareket etmek riskli. Böyle bir durumda ilk kez kalıyoruz, adalet sistemimizin bu tur kişilere hiçbir cezai yaptırımı olmadığını yasayarak gördük. Su an yine uykusuz düşünüyoruz. Avukata danışmak son care olacak. Farklı bir oneriniz varsa seviniriz, ilginize teşekkür ederiz.

Karakola gidip şikayet dilekçesi vermeniz gerekiyor. Sonra ise savcılığa bildiriliyor. Hakaret vs ettiğini belirtin veya avukat tutup mahkemeye vermeniz şikayet edildikten sonra Alo 112 i arayarak polislere durumu belirtin kişiye idari para cezası ve dosyanıza bu olay bildirilecek hapis cezası bile tabi tutulabilir. Tehditten korkmayın!

Mine

Maalesef gece sabahlara kadar gurultu yapmaya devam edip üstüne galip bize tekrar saldırdılar. Bu ke direkt karakola gittik, maalesef bir sonuç alamadık, şikayetçi olsak bile çözüm bulmanın zor olduğunu ve en iyi çözümün bizim taşınmamız olduğunu söylediler. Ve biz ev sahibiyiz su an ev arıyoruz, bir de avukatla görüşeceğiz. Karşımızdaki kisiler belalı tipler, şikayet edersek daha çok başımıza bela olacak korkusu var, yönetici de onun için bir şey yapmıyor, başka vukuatları olmasına rağmen imza toplamaya da yanaşmıyor, bizim yapmamızı istiyor ama bize zaten saldırdılar ve küçük çocuklarımız var münferit hareket etmek riskli. Böyle bir durumda ilk kez kalıyoruz, adalet sistemimizin bu tur kişilere hiçbir cezai yaptırımı olmadığını yasayarak gördük. Su an yine uykusuz düşünüyoruz. Dediğiniz gibi avukata danışmak son care olacak. Farklı bir oneriniz varsa seviniriz, ilginize teşekkür ederiz.

20 Nisan 2024 22:08

19 Temmuz 2023 22:45