Emlak Müzayede Hayal Kırıklığı

Emlak Müzayede Hayal Kırıklığı
04 Ağustos 2023 15:15

Emlak Müzayede TOKİ'nin haberi olmadan TOKİ'ye ait evleri satıyor teklifi yaptıktan sonra 3 gün içerisinde bizden komisyon ücretini de aldıktan sonra sizi umursamıyorlar müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor siz teklif verdikten sonra TOKİ'ye onaya gidiyorlar TOKİ onay vermezse evi alamıyorsunuz hayalleriniz yıkılıyor paranız değer kaybediyor.

Ahmet
Ahmet

Merhabalar bende bugün müzayedeye katıldım. İş yeri için Açık artırma bende kaldı. Ben vazgeçebilirmiyim? Ayrıca vazgeçtiğim takdirde 100 bin teminat yanar dediler. Bir de başka ceza falan daha varmış. Bununla ilgili ne yapabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim

Ayşe
Ayşe

Merhaba bizde aynı durumdayız. Ek %10 KDV bilgisi verilmedi ve bunun altından kalkamayacağımız için vazgeçtik. 200.000 teminatı iade etmiyorlar

Zehra
Zehra

Merhaba. Bende muzayede ye katılacağım da. Olumsuz durumları görünce benimde kafam karıştı işlemleri de yaptık. Gerçekten sorunlu bir durum mu?

Fırat
Fırat

Merhaba sorunuz çözüldü mu bende müzayede gireceğim tavsiye ediyormusun teminat ve %25 peşinat haricinde ne ödeme yapılıyor

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Müzayede TOKİ İhalesinde Gizli Ücretler Ve Hukuksuz İşlemler

01 Eylül 2024 20:30
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 13:31
TOKİ Emlak Müzayede Teminat Ve Komisyon Geri Ödemesi İstiyorum
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Geciken Teminat İadesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

07 Ocak 2025 23:18