18 Kasım 2023 09:139.131

Emlak bank mobil uygulaması insanı çıldırtır. Daha önce birkaç kez geri bildirim yaptığım ve onlar da çözüldü dediği halde hala düzeltmedikleri bir sorun var. Görseller de paylaşacağım belki biraz utanırlar. Uygulamaya her girişimde ve çıkış yaptığımda, ayarlardan izinleri değiştirebileceğime dair sinir bozucu bir mesaj görünüyor. Sırf denemek için bütün izinleri verdim ama halen daha aynı mesaj her giriş ve çıkışımda görünüyor.

Denemek için Vermediğim izin kalmadı. Bütün izinleri verdim ama halen aynı uyarı geliyor. Ayrıca siz hayırdır benim konumumu, kameramı, kişilerimi ne yapacaksınız. Böyle kötü bir uygulama görmedim hiçbir bankada.

Ayrıca hesapları görüntülerken "gruplandır" ı seçiyorum ama bir menü geri gidip gelsem bile bakıyorum "gruplandırma yapma" şekline dönmüş oluyor her defasında.

Lütfen uyarılarımı dikkate alınız ve beni kendinizden soğutmayınız.

Bir de uygulamaya karanlık mod ekleyebilirsiniz.

7 Ocak 2024 01:26

Emlak bank mobil uygulamada eksikliklere devam. Daha önce yazdığım şikayetlerimde en ufak bir düzeltme olmadı. Bir de canıma tak eden yeni bir sorun bildireceğim. Bir hesabımın hareketlerine bakıyorum. Normal bir bankada her harekette o anki bakiye yazar. Ama emlak bankta göstermiyor ne yazık ki. Kaç liralık bakiyeme yatmış bu kar payı diye son yatan parayı bakiyemden çıkarmalıyım. Bu sıkıcı işlem de sadece son ayda işe yarar. Geçmişe yönelik bakacak olsan ayıkla pirincin taşını. Hayat Katılım bankası, aylık hesaba izin verip sitelerine kar payı hesaplama sistemi koyarsa hemen bu bankaya geçeceğim. Gerçekten bıktırdınız.

18 Kasım 2023 09:28 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın Alp B., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, inceleme sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilecektir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

24 Kasım 2023 11:44

Sayın Alp B., Bildiriminiz yanıt verilmiş olup, bildirim sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilmiştir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

Alp
13 Aralık 2023 11:43
Eki aç

Uygulamaya her giriş çıkışlarda bu saçma hatayı veriyor. Telefonun geri tuşu da işlemiyor bu mesaja. İlla oradaki "close" ye basmak gerekiyor. Ayrıca hesapları görüntülerken "gruplandır" ı seçtiğim halde her defasında "gruplandırma yapma" oluyor. Yazılım mühendisliği ekibinizle yollarınızı ayırabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Çalıştığınız kuryeden sonra yazılım ekibiyle de yolunuzu ayırmanız gerek bence.

Alp
28 Şubat 2024 19:31

O kadar zaman geçti uygulamada en ufak düzeltme olmadı.

Emlak Katılım Bankası Zararlı Yazılım

23 Nisan 2024 23:356.253

"Teşekkürler."

Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

25 Aralık 2024 18:363.420

Ben böyle bir bankacılık görmedim ya. Uygulamaya giriş yapamıyorsun, herkese aynı hatayı verip duruyor. Müşteri hizmetle...

Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı