Emlak Katılım Bankası Çeyrek Hesabı

19 Nisan 2024 16:46

Merhaba
Emlak katılım Bankasına 15.03.2024 tarihinde çeyrek hesabı için altın verdim bugün 19.04.2024 itibari ile hâlâ altınlar hesabıma geçmemiş. Tahmini süre 15 gün olarak belirtilmişti. Yaptığım aramalarda sürenin ne olacağı konusunda da bilgilendirme yapılmıyor

22 Nisan 2024 14:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ali P., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, inceleme sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilecektir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

24 Nisan 2024 15:57

Sayın Ali P., Bildiriminize yanıt verilmiş olup, bildirim sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilmiştir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Katılım Bankası Altın Hesabı 21 Gün Boşuna Bekledim

26 Mart 2024 17:12
Oğuzhan sonuçtan memnun

Emlak Katılım Avcılar Şubesi Boşvermişlik Sendromu

10 Eylül 2024 17:07
"Sorunumun bu kadar hızlı ve net bir şekilde çözülmesinden dolayı çok memnunum ve çok teşekkür ediyorum Ama üzücü olan şey şikayet var sitesine bu konu gelmeden de sorunumun çözülebileceğine inanıyorum bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyorum"
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Çeyrek Hesabım Hâlâ Sisteme Girilmedi, 3 Hafta Oldu

25 Ocak 2025 12:53
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Katılım Çeyrek Hesabı Sorunu

15 Ocak 2025 12:19