29 Ekim 2024 09:303.934
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim

Kasım ayında gireceğim kurayı bilgim olmadan ocak ayına ertelemiş

Rize Eminevim şubesi E**** A** A****** beyle telefon görüşmesi sonucu Eminevim müşterisi olmaya karar verdik.

13 Temmuz 2024 te benden temmuz ayı kurasına katılabilmem için organizasyon bedeli +1. Taksiti
istediler hemen yatırdık. Parayı yatırdıktan sonra, "bu ay ki kuraya yetişmediniz sizi ağustos ayı grubuna aldık" dediler. Tamam dedik hadi bir ay öyle gitti.
2. Kuranın 3 ay sonra Kasım ayında olacağını söylediler ( sözleşme metninde yazılı)
Daha sonra beni telefonla başka bir bayan arayarak ; yeni danışanımın kendisi olduğunu, 2. Kuranın Kasım değil de ocak ayında olacağını söyledi. (Sözleşme görselde eklidir
Bilgim olmadan danışmanım değişiyor, kuram iki ay sonraya erteleniyor!
İki kez Eminevim şikayet hattıyla görüşme sağladım. Kayıt altına alınan konuşmaların dinlenmesini talep ettim ama ne geri dönen oldu ne de çözüm odaklı yaklaşan bir firma çalışanı.
Sonuç olarak bana söylenen ve sözleşmede yazan kura tarihi ne ise ona göre işlem yapılmasını istiyorum.

6 Kasım 2024 10:56 (Şikayetten 8 gün sonra)

Ayşegül G. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

21 Aralık 2024 15:33

Hala dönüş yapan olmadı. Eminevim pişmanlıktır

21 Aralık 2024 15:35

İki ay oldu dönüş sağlanmadı

3 Ocak 16:26

Teşekkür ederim

Eminevim'de Eylül Ayında Çekiliş Sorunu

21 Eylül 2023 20:026.028

Eminevim şirketinde organizasyon ücretimi ödedim ve sözleşme imzaladım eylül ayının başında sırf çekilişe girmek için. E...

Eminevim'de Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Geciken Ödemeler

6 Mart 2025 15:394.234

Eminevim Gaziantep Şehitkamil şubesinden 2024 şubat ayında bir gruba katildik. Bize 10. Aya kadar kura çekileceği ve kur...

Rize Eminevim Şubesi Yalanları

24 Ağustos 2023 20:553.455

Eminevim'den araba kurasına katıldım. Katılırken istediğiniz zaman çıkarsınız paranızı hemen alırsınız diye bilgi verild...

5 Destek

Hakan
EminOtomotiv Sıhhiye Şube Personel Tutumu

EminOtomotivSıhhiye Şube Personel Tutumu

Kübra
EminOtomotiv Yeter Artık Paramı İade Edin!

EminOtomotivYeter Artık Paramı İade Edin!

Hakan
Eminotomotiv 2. Kez Kasko Yaptı Araca!

Eminotomotiv 2.Kez Kasko Yaptı Araca!

Kadir
Eminotomotiv Yanlış Yönlendirildim!