07 Kasım 2023 17:59

Eminevim şirketinin 1723240 numaralı müşterisiyim. Organizasyon ücretim olan 45.000 TL'yi 5.000 TL'lik taksitlerle ödeyebileceğimi söyledim. Temsilcim m*** hanım (şimdi işten çıkmış) onayladı, uygundur bu şekilde ödeyebilirsiniz dedi. Sistem ise ekte göreceğiniz üzere kendince taksite bölmüş. Temsilcime sistemin tablosuna uymayacağımı, sadece aylık 5000 TL yatırabileceğimi merve hanıma söylediğimde ise sorun olmadığını teyit etti.
Şimdi organizasyon ücretlerim tamamen bitti, sisteme istediğim paranın yarısı olan 300 bini yatırmak istediğimi söylediğimde ise 10 ay yasaklı olduğumu ifade ediyorlar. İki türlüde 45.000 TL ödememe rağmen ısrarla sistemin tablosu diye diretmelerini anlamıyorum ki temsilcim merve hanımdan teyit almasam bu yola gitmezdim.

Şimdi elimde 300 bin tl var ama 10 ay sonra ana paramı alacağımı öğrendim ( yeni taksitlerde 15000 TL olursaymış! ) anaparayı nisan 2024'te alacağım söylenmişti. Planımı o şekilde yaptım, hala sorunum düzelmezse yatırmayacağım. Fakat her yerde Eminevim'in bu hatasını anlatacağım.
Yetkililerden yardım bekliyorum. Kimse anaparaya 10 ay sonra kavuşmak için elindeki altını vs. Bozmaz. Bize verilen söz, nisan 2024'DÜ. Şimdi Eminevim sözünden maalesef caymakta.

profile profile profile
14 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 6 gün sonra)
14 Kasım 2023 11:22

Sözleşmemiz bu şekilde

Mahmutg
Mahmutg

Nemde niyetlendim fakat bu yorumlar ve yaşanmışlıklardan sonra açıkçası çok emin değilim 🙂

R. Düzgün
R. Düzgün

Bu kadar olumsuz yorumlara bakarak biz nasıl güvenelim nasıl inanalım

Nurcan
Nurcan

Eminevim'e katılmak istiyorduk yorumları okuyunca tereddüt ettik.

Kartal

Temsilcim Merve hanım organizasyon ücretiniz tamamen bitsin, 300 ü yatırın taksitlerinizi 10 bin yaparsanız nisan ayında alırsınız demişti. Şimdi 6 ay düzenli normal taksit ödemesi yap ondan sonra değerlendiririz diyorlar. Sözleşmede yazıyordur doğrudur fakat tonla sayfayı hangimiz okuyoruz ki? Temsilcimin dediğini yaptım normal olarak ama beni sağ olsun mağdur etti ve kendisi de işten ayrılmış (! )

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Pişmanlıktır Üyelik İptal Ücretimi 6 Ay Sonra Veriyor

14 Temmuz 2023 16:44