Bahattin sonuçtan çok memnun

Eminevim İlgilenirse Teşekkür Ederim.

Bahattin
07 Ocak 2024 12:24

Selam, adım Bahattin K****. Ben dört sene önce Emin Evim'e kayıt oldum. Ev için Sefaköy şubesine müşteri temsilcisi O****** Bey ilgileniyordu. Üç senedir çekilişle çıkmadı, geçen sene malum 200 bin TL'ye girmiştim. Şimdi ev fiyatları arttı, geçen sene bana 'Abi senin kredini yükseltelim' diyerek kredimi 350 bin TL yaptık. 'Seni Nisan çekilişine sokmayacağım' dedi. Kasımda son çekilişim oldu. Bu arada bana vadettikleri olmadı, Nisan'dan sonra parayı alacağımı söylemişti. Beyefendi kıdem atladığı için başka bir bayan bizimle ilgilendi, o da böyle bir para verilmesinin olmayacağını söyledi. 'Peki' dedim. Bu arada şikayet edeceğim dediğimde bizim beyefendi bizimle görüşme yaptı. Neyse, şunu söylemek istiyorum: Halkı yalan söyleyerek kandırmasınlar, çalışanlarınızı uyarmanız gerekiyor. Benden bu kadar, ama bir de CİMER'e yazacağım, bunun bilgisini de vereyim.

profile profile profile
11 Ocak 2024 17:43 (Şikayetten 4 gün sonra)
Bahattin
08 Ekim 2024 13:03

Ben Aysel K****, 21.06.2020 yılında Eminevim'e katıldım. 5 ay süreyle çekilişe girdim. Benim yazıldığımda sıfır 2+1 daire 250 bindi, 35 bin peşinat verdim. Peşinatı babam verdiği için krediye bulaşma, kızım ailenin huzurunu yakma dedi, o yüzden Eminevim'e katıldım. 2 yıl ödedim, evler az yükselince dediler. Yükseltelim, yine yapılandırma, 35 bini içeri kestiler. Sonra kura hakkınız bitti denildi. Evler şu anda 2 milyondan başlıyor ve 2 aydır eşim çalışmadığı için ödeme birer hafta gecikti, teslimi Ocak ayına attılar ve para teslimi yapmayız, yerine araba alma zorunluluğu getirdiler. Telefonda konuştuğum kişi, siz ödemenizi geciktirdikçe biz de teslimi geciktireceğiz diye üstünlük üslubuyla konuşmama fırsat vermedi. Allah rızası için birisi bana yardım etsin de mahkemeye vereyim. Ne dersek sözlemede böyle, sözleşmede öyle diyerek susturuyorlar. Benim param değer kaybetti, buraya yatırana kadar altına yatırsaydım şu anda elimde net 673 bin altınım vardı.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Kuralı Çekiliş Sistemi

27 Temmuz 2023 18:40
Zülfü sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'den Eksik Bilgilendirme Ve Çekiliş Mağduriyeti

Zülfü