Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Şikayet Etmek İstiyorum

18 Ağustos 2024 21:16

Merhaba, biz Emin Evim'e birkaç sefer gittik ve Emin Evim'den eşimle beraber bir daire almak için karar aldık. Ondan sonra bizden 40 gün önce dosya masrafı olarak 138 bin TL istediler, 2 milyon TL alabilmek için ve bize dediler ki bu ay kampanya var, sizi ilk aya kuraya koymak için 20 bin TL hemen vermeniz lazım. Tabi biz de tam kararlı değildik. Her neyse, biz o 20 bini hesaplarına attık. Ondan bir hafta sonra maaş aldığımda, bizim o ödemeleri yapamayacağımızı anladık. Bunun için ben işteyken eşim, Ö*** Bey'e bizim o ödemeleri verebilmemizin imkansız olduğunu ve geri çekileceğimizi söyledi. Ö*** Bey, bizim geri çekileceğimizi anlayınca, 'Ben bir müdür ile görüşeyim, eğer olursa size 20 bin TL paranızı geri verelim' dedi. Ö*** Bey'in dediğine göre müdür demiş ki, bilmem kaç gün geçtiği için ne yazık ki o parayı geri veremeyiz. Paramızı alabilmemiz için ne yapmalıyız?

eminevim-sikayet-etmek-istiyorum-1.pdf
23 Ağustos 2024 09:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yorumlar (5)

Barış

Okudukça insanların yaşadığı saçmalıklara şaşırmamak imkansız. Biz de eşimle araba için düşünüyorduk ama artık asla kapısından içeri girmem. Bunlara kaptıracak param yok.

Mahmut

İyi günler bende Şanlıurfa Eminevim şubesinden şikayetçiyim son taksitimi yanlışlıkla 2500 TL fazla yatırdım dekontu oradaki çalışanlara defalarca atmama rağmen aylardır paramı geri alamadım ve param pul oldu ayrıca bana bir arkadaşıma tavsiye edersem 3 ay içerisinde hediye çeki alabileceğimi söylediler değil 3 ay tavsiye ettiğim arkadaşımın taksitinin bitmesine rağmen halen hediye çekim yatırılmadı.

Yücel

Tamam mübarek onlar sana demezler zaten. Bu sana devletin sana verdiği bir hak. Ve 14 gün olmadan Tüketici Hakları'na başvur kanun senin lehine unutma

İlyas

Yücel Bey bizde 4 gün önce sözleşme imzaladık yorumları okuyunca pişman olduk. Yarın 5. Gün ve cayma talebinde bulınacağız. Cayma talebinde bulunduktan sonra yine de mahkemeye mi gitmek zorundayız.

Yücel

14 gün içerisinde aldığın urunu ya da hizmeti geri iade edebilirsin. 14 gün dolmadan Tüketici Hakları'na başvurmalısın

Eminevim Hak Mağduriyeti Kazanılan Ödeme Verilmedi

02 Kasım 2023 16:39