Berfin sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 14:22

2 yıl önce kul tekniği için gittiğim salondan koca bir dövmeyle çıktım. Sildirmek için Q-Switch lazer için gittiğim merkezden 1. seans sonrası kırmızı boya kustu. 6 aydır sildirmek için uğraşıp bir o kadar para ödedim. Instagram'da gördüğünüz görsellere itibar edip paranızla rezil etmeyin kendinizi.

Emine
Emine

Merhabalar Berfin hanım öncelikle bizde Herhangi bir kaydınız bulunmamaktadır bu birincisi ikincisi ise biz dövme silme veya lazarle silme gibi hizmet vermiyoruz size iyi günler diliyoruz

Berfin
Berfin

Merhaba öncelikle yazdığım şikayeti doğru okumanızı tercih ederdim zira bunun için ekstra uzun uzadıya yazmam gerekecek. 1. Sizden koca bir dövme ile çıktıktan sonra tabii ki silme işlemi için sizi tercih etmedim. 2. Kıl tekniği için geldiğimde daha önce kaşımda bir işlem vardı ve Emine albay bizzat kendisi silip sonrasında memnun ayrılmadığım kaşı çizdi 15 gün sonra. ( bahsettiğim sizin sildiğiniz işlem değildi ama evet iyi hatırlattınız silme işlemi de yapıyordunuz bu konuda da dürüst olmanızı dilerdim. 3. Sizde 2 kez olmak üzere kaydımın bulunmuş olası gerekiyor bunu inkar etmeniz bile gülünç. 4- işinizi hakkıyla yapmanızı ve geri bildirimlerde eleştiriye açık olmanızı temenni eder işinizde daha başarılı olduğunuz günler dilerim.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Ayten Kömürcü Kalıcı Makyaj Stüdyosu Sosyal Medyada Yankı Bulan Dövme Silme Problemleri

11 Mart 2024 19:38
Hayrünisa sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 09:29
Dövme Sildirme Yanıkları: Beklenmedik Sonuçlar
Ayda sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 16:35