Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Elza Vize Başvuru Merkezi Mağdur Ediyor

05 Ocak 2024 00:38

Profesyonellikten uzak, yanlış yönlendirme yapılıyor. Bahreyn vizesini 48 saat içinde yetiştireceklerini, Amerika vizesiyle kapıda vize alamayacağımı ve uçakta bana vize geleceğini söyleyerek oyaladılar. Bahreyn’e indiğimde vizem hala gelmemişti. Amerika vizem olduğu için kapıda vize aldım, tekrar ücret ödemek zorunda kaldım. Paramı geri istediğimde ilk önce vereceklerini söylediler ama tabi ki geri alamadım, hukuki yola başvuracağımı söylediğimde ise bütün bilgilerimin onlarda olduğu kim ne yapabiliyorsa yapsın denildi. Şu anda numaralarımı da engellediler. Hukuki takip işlemlerini başlattım.

04 Ocak 2024 15:58

05 Ocak 2024 01:29 (Şikayetten 50 dakika sonra)
Kardelen
Kardelen
05 Ocak 2024 02:50

Parayı geri ödeyeceğinize dair çalışanınızın yazısı ekteki resimlerde. Kurumsal bir firmayız dedikten sonra engellemeleriniz de kurumsal kimlikle birebir örtüşüyor. Ben vizeden ret almadım, aksine ülkeye girdim, bunların belgeleri de ekte. Bilgilerimi kontrol ettiğinizde 50. ülkemi gezmiş olduğumu ve sizinle bu kurumsallıktan uzak deneyime ihtiyacım olmadığını da görebilirsiniz.

Bahadır
23 Temmuz 2024 14:49
Birsu sonuçtan hiç memnun değil

Amerika Uzmanı İş Takipsizliği Ve Kaba Üslup

16 Ocak 2024 11:23
Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:43