BirVize (birvize.com) Kaba Kurumsallıktan Uzak Mafyavari İletişimsiz Personele Sahip İşletme

27 Haziran 2024 13:42

Merhabalar, vize başvurusu için önerilen Bir Vize danışmanlık firmasına başvuru yaptık. Ödeme konusunda kredi kartı ile ödemenin olup olmadığını sorduk. Onay verildi. Bizden talep edilen bütün evrakları zamanında ilettik. Vize başvuru için bize verilen hafta için başvuru saati saat 09.50 olan saate yetişmek için mersinden Ankara'ya gece yola çıktık. Saat 10.30 da daha yeni evraklarımızı toparlamaya başladılar. İşlemler bittikten sonra ödemeyi nakit talep ettiler. Kredi kartının olmadığı söylendi. Saat 11 gibi bize evrakları teslim edip başvuru merkezine gönderdiler. İlk defa vize başvurusunda bulunacağımız için eşim de ben de bu konuda tecrübesiziz. Başvuru merkezinde bize sorulan bazı soruları bilemediğimiz için veznedeki görevli danışmanınız kim ise yanınızda bulunması lazım dedi ve çevremizdeki çoğu kişinin yanında bir danışman yardımcı vardı. Eksik evrak olduğundan dolayı ve sıramız geç geldiğinden dolayı saat 12 öğle saati geçtiğinden işlemlerimiz öğleden sonraya kaldı. Öğle arası evrakları getireceklerini söylediler fakat saat 13.00 te zar zor eksik evrakları bize bırakıp gittiler. Sonradan vezneye ödeme çıktı ve bize danışmanımızın onlara yapılan ödemeden sonra başka bir yere ödeme yapmamıza gerek kalmayacağını söylemelerine istinaden tekrar aradık ve bize tekrar gecikmeli şekilde vezneye ödenecek ücreti elden getirdiler. Saat 14.00 e yaklaşıyordu ve geldiğimiz yolu tekrar araçla geri döneceğimiz için dinlenmedik. Zor bela başvurumuzu yaptık. Bize ilk başta söylenen vize çıkar siz merak etmeyin gibi telkinlerden sonra vize başvurumuz 6 gün sonra red olarak bize geldi. Pasaportlarımızı danışmanımız teslim aldı dilerseniz bir sonraki vize başvurunuz olursa bizde kalabilir denmesine rağmen 1 hafta sonra bize geri ödemeli şekilde pasaportlarımızı bize bilgi verilmeden kargoya teslim etmişlerdir. Kargo teslim sırasında öğreniyoruz. O kadar mağdur edilip bu kadar hizmet alınmadığımız danışmanlık şirketi. Kaba, iletişim kuramadığımız E***** diye biriyle muhatap olduk şikayetimizi dile getirdiğimizde konuşmamıza müsaade etmeden bağırıp çağırıp tehditler savurup adresinizi bilmiyoruz bilgileriniz bizde mevcut istediğimizi yaparız şeklinde WhatsApp üzerinden hakarette bulundu kendisi.

07 Ekim 2023 11:42
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Tan Vize Danışmanlık Hizmeti Vize Sorunu

Çiğdem