Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kupa Dünyam, Elixstore Hakkında Şikayet, Sipariş Vermeden Okuyun

30 Eylül 2024 12:55

Kupa Dünyam internet sitesi üzerinden 21 Eylül Cumartesi günü saat 12:00'da oluşturulan siparişimin üzerine, 24 saat geçmeden 22 Eylül Pazar sabah 07:52'de iptal talebinde bulundum. Siparişim özel olarak hazırlanarak bir sipariş olmamakla birlikte, mevcut modeller üzerinden seçim yaptım, kupalar üzerinde kişiye özel herhangi bir ibare yoktu. Yaklaşık 5 gün boyunca defalarca sözde "WhatsApp destek hattı" olan aslında tüketiciyi azarlamak için kullandıkları hat, Instagram ve mail üzerinden iptal ve iletişim talebinde bulundum. Bu sürenin sonunda bana gelen kargoyu kabul etmedim. Bütün çirkinlikleri bunun üzerine başladı. Bir türlü cevap veremedikleri WhatsApp destek hatlarından kişiye özel üretim ibaresiyle ürünlerin bana özel üretildiğini bu sebeple iade kabul etmeyeceklerini çok kaba bir dille ifade ettiler (bu bir yalandır, kişiye özel üretim değildir, tarafımdan mevcut modeller üzerinden seçim yapılmıştır). Kaldı ki henüz 24 saat geçmeden hem mail, hem WhatsApp, hem Instagram aracılığıyla defalarca iptal için ulaşmaya çalıştım. İnternet sitelerinde “iade garantisi” yazmasına rağmen bunun bir yalan ve müşteriyi mağdur edip haksız kazanç elde etmek üzerine olduğu ortadadır. “Özel üretim” adı altında yine müşteriyi mağdur ediyorlar. Bana WhatsApp konuşmalarında "saçma sapan konuşuyorsunuz", "bu size son uyarımızdır ister kargoyu tekrar yolluyoruz, 2 kargo ücretini de karşılayarak kabul edersiniz, yapmazsanız kupalarınız imha edilecek, iadeniz yapılmayacaktır. İstediğiniz yere şikayet edin" tarzı tüketiciyi mağdur eden, kaba, hakaret içerikli mesajlar atıldı. Tüketici olarak üzerime iade hakkımı zamanında kullanmama rağmen mağdur durumdayım. Hiçbir iletişim talebime cevap alamamakla birlikte, "saçma sapan" konuştuğum söylenerek hakarete uğradım, haksız kazanç elde ederek iademi kabul etmediler, hakkımı arayacağım. Fakat firma hakkında o kadar şikayet var ki umarım tüketiciler bu şikayetleri görür, siparişlerinden vazgeçerler ve haksız yere müşteriden kazanç elde eden bu korkunç Kupa Dünyam, Elixstore firmaları hak ettikleri cezayı alırlar.

profile profile profile

Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 12:57
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 12:03
İptal Talebime Cevap Vermeyen Kupa Dünyam
Sara sonuçtan hiç memnun değil

Kupa Dünyam Tarafından Kırık Olan Üründen Dolayı Engel Yedim.

22 Ağustos 2024 00:21

25 Kasım 2024 20:51