16 Mayıs 2024 19:57

Elix Store isimli firmadan 'Magic Track' isimli oyuncakla ilgili yaptığım alışveriş sonucunda gelen oyuncak paketi çok hasarlı geldi. Bana gönderdikleri ürünün kargoda hasar aldığını ve ürünün paketinin açılmaması için bantladıklarını söylediler. (Sıfır kutulu, açılmamış oyuncak neden ağız kısmından açılsın ki, anlamış değilim.) Ürün görsellerini ekliyorum ve bu şikayeti okuyanların vicdanına bırakıyorum. Taraflarına ulaşıp iade oluşturmak istediğimi söyledim. Firmanın kendi web sitesinde 30 gün boyunca koşulsuz iade hakkı yazmasına rağmen, uzun bir ikna sürecinin ardından kargo ücretini karşılamam kaydıyla iade alacaklarını belirttiler. Ben de ürün iadelerindeki kargo ücretinin 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve bu kanunun uygulama yönetmeliği gereğince satıcı veya sağlayıcı firmaya ait olduğunu söyledim. Bunu kabul etmeyerek kargo ücretini benim karşılamam konusunda ısrarcı davranıp, aksi takdirde iade alamayacaklarını söylediler. Konu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşınacak.

17 Mayıs 2024 12:08 (Şikayetten 16 saat sonra)

29 Mart 2024 14:42
Elixstore İade Ve Ücret İadesi Sorunu
Erman sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 11:46
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 23:41
Elixstore Hatalı Ürün Değişimi Yapmadı
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Elixstore Müşteriyle İlgilenmeyen Bir Firma Daha

14 Kasım 2023 11:08
Fl Cn sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 18:33