Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 13:54

EliteMore Butik mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. 02.04.2024 tarihinde ; Gün içinde ElitMore adında butik adı altında bir mağazadan, peşin aldığım ürünü ; farklı beden dikişi hatalı olunca para iadesi istediğimde yapılmadı. Oysaki ödemeyi peşin yapmıştım ; ürünün fişini istediğimde sorun olursa hallederiz deyip vermemelerine rağmen ; fiş istediğimde ise almadınız diyerek alaycı bir şekilde yalan ifade kullanıp güvensizlik oluşturdular ; ayrıca baskın bir şekilde ifade kurup polis çağırırım diye tehdit edildim, ısrarım neticesinde fişi sonradan verdiler hakkımı arayacağım tüketici olarak gün dönmedi peşin verdiğim ürünün parasını iade hakkım var desem de ; istediğiniz yere şikayet edin diye ilgilenmeyip rencide edici konuştular.

03 Nisan 2024 00:17

Kayseri de bulunan Elite more butik mağdurluğu 02.04.2024 tarihinde Elite More Butikten peşin ödeme ile ceket aldım;ürünü aynı gün içinde yarım saat içinde ürünün bir beden küçüğünü almak isteyip denediğimde, küçük bedenin dikişi hatalı olduğunu gördüğüm için para iademi istedim;gün dönmediğini ve tüketici hakkım olduğunu dile getirmeme rağmen para iadesi yapmıyoruz polis çağırırım diye tehdit edildim üstelik fiş istememe rağmen fiş vermediler bunu dile getirdiğimde alaycı bir şekilde fiş istemediniz diyerek alaycı bir tavırla red edildim kararlı ısrarımla fişi verdiler, ürünün üzerinde barkodla etiketi bile mevcut değildi aldığımda, istediğiniz yere şikayet edin diyerek hiç hoş olmayan bir tavırla diğer müşterilerin yanında rencide edilip mağdur duruma düştüm; mağdurum ; para iademi talep ediyorum.

Ek
Eda
Eda
03 Nisan 2024 00:25

İvedilikle tek taraflı olan tüketici mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ; iş yeri sahibi hakkımı aramak istediğimde polis çağırmakla tehdit etti; ucuz olmamasına rağmen aldığım ürünün fiyatı küçümsendi rencide edildim

09 Şubat 2024 15:43

13 Ağustos 2023 10:43
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Frangimoe İade Edilmeyen Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Kardelen
18 Mart 2025 14:30

02 Şubat 2024 10:31
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Stil Bizimle (Liyalvy) İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

14 Şubat 2025 12:01