Elite Pluss Yabancı Dil Kursu

22 Aralık 2023 23:24

Elite Pluss İngilizce dil kursundan bir adam 15.11.2023 tarihinde yurdumun civarında bana online dil kursuyla alakalı bir şeyler anlattılar. İstemediğimi söylediğim halde 14 günlük ücretsiz deneme süresini değerlendirmem konusunda ısrar ettiler ben de imzaladım. Herhangi bir ücret ödemeyeceğim konusunda kesin bilgi verdiler ve 14 gün sonunda üyelik için aktivasyon gerçekleştirmeden ücrete tabi tutulmayacağımı söylediler. 2 gün sonra yani 17.11.2023 tarihinde arayıp iptal etmek istediğimi belirttim onlar da iade kodu oluşturup 14 gün içinde bana dönüş sağlayıp sözleşmemin aslını adresime göndereceklerini söylediler. 14 gün içinde 2. Kez aradığımda da aynı şeyler söylendi ve ısrarla 'başka bir şey yapmam gerekiyor mu' diye sorduğum halde 'hayır kodunuz oluşturuldu size döneceğiz' dediler. 14 gün bitene kadar beni arayan olmadı ben de iade işleminin tamamlandığını düşündüm. 13.12.2023 tarihinde beni tahsilat departmanından aradığını söyleyen bir numara aradı ve kurs için ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Ona kursu iptal ettirdiğimi söyledim ama bana iptalin gerçekleşmediğini ve bu parayı ödemek zorunda olduğumu söylediler. Kursu kullanmadığım ve kullanmayacağım halde bir ücret ödemek istemiyorum

Yorumlar (21)

Yalnız

Aynı şey benim başıma geldi avukat bey bana ihtarname yazdı ve noterden gönderdim iptal ettiler eğer durumunuz varsa 14 gün içerisinde ihtarname gönderin.

Benimki iptal edildi.

Merve

On dört günlük süreç geçmiş olsa bile gönderebilir miyim

Rozelin
Rozelin

Az önce beni de aradılar ödeme için anlattım ödemeniz gerek diyor hala ödemezseniz ceza gelir diyor cidden ne yapacağım bilmiyorum sizinki sonuçlanınca yazar mısınız

Hilal
Hilal

Lütfen bana yardımcı olur musunuz herseyecn_ hesabım aynısı başıma geldi ve 14 günlük sürecin içindeyim

Meltem

Yani haklı olup olmadığımız belli değil soruşturma başlatılıyor araştıracaklar olayı bu kadar şikayet var yapabildiğimiz bu yani

Meltem

Mahkemeye gideceklerini söylemediler ben hakkımı savunacağımı söyledim ödemeyeceğim dedim herhalde 3 ay ödenmezse icraya verme durumu oluyormuş ama adliyeye gidip soruşturma başlatıldığı için icra gelse de itiraz dilekçesi verip soruşturma açıldığını belirtmemiz gerekiyor sanırım bu yüzden siz de adliyeye gidin savcılığa dilekçe verin soruşturma açılsın

Merve

Adliyeye gidip dilekçe verirsem haklı durumda olduğumu göstermiş mi oluyorum

Meltem

Birçok kişi aynı durumla adliyeye gitmiş durumu anlatmış ben de bugün gidip dilekçemi verdim soruşturma açılıyor aynı durum çok kişide var sizlerde oraya giderseniz ne kadar çok kişi başvurursa o kadar şansımız olur sizde adliyeye gidin

Merve

Bende pazartesi gideyim o zaman

Tolga

Sonuçlandı mı? Aynı şey benim kardeşime de yapılmış

Yapıldı

Maalesef daha bekliyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptınız mı

Meltem

Savcılığa başvurdunuz mu bir sonuç alabildiniz mı?

Merve

Sonuçlanmadı daha emniyete gittim onlar Tüketici Hakem Heyeti'ne yönlendirdiler işte tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyorum size de ocak ayını ödemezseniz mahkeme yokuna gideceklerini söylediler mi

Meltem

Tüketici Hakem heyetinde veya elitepluss dan bir geri dönüt alabildiniz mı? Sizi arayıp ücret istemeye devam ediyorlar mı?

Merve

En son geçen hafta aradılar ücreti ödemezsem mahkeme yoluna gideceklerini söylediler Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sonuç bekliyorum bir de e devlete bakıyorum bir dava var mı diye

Efsane

Peki aramaya ve ücret istemeye devam ettiler mi

Merve

İki defa aradılar mahkeme yoluna gideceklerini söylediler engelledim numarayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım sonuçlanmasını bekliyorum

Efsane

Merhaba aynısı başıma geldi ben de dava açabileceklerini söyledim sizin bir sonuçlanma oldu mu merak ettim

Maalesef sonuçlanmadı

28 Aralık 2023 20:17