Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
16 Eylül 2024 13:20

06.07.2024 tarihinde Atatürk Mahallesi Yayla sokak no: 9/a adresinde Elit Home firmasından masa takımı ve konsol satın aldım. Firmaya 5000 TL ödemeyi şahıs hesabına EFT/ havale olarak, Kalan 22000 TL ödemeyi kredi kartımdan 3 taksit şeklinde ödedim. Firma ürünlerin En geç 30.07.2024 tarihine kadar teslim olacağını söyledi. Faturanın ürün tesliminde verileceğini söyledi. Firma sipariş formunda da yazan tarihe riayet etmemiştir. WhatsApp tan yazdıktan sonra 05.08.2024 tarihinde sadece masa teslimatı yapılmıştır. Konsol teslimatı yapılmamıştır. Masa mağazada beğendiğim ürün dışında kenarları koyu şekilde gelmiştir. Bu durumu firmaya bildirdim fakat sorun etmedim. 07.08.2024 tarihinde teslimatı yapılacak konsolun teslimatı yapılmamış ve tekrar kendilerine WhatsApp kanadıyla yazmak zorunda kaldım. Eşinin doğum yaptığını ve bu nedenle haber veremediğini söyledi. Kendilerine sağlığın her şeyden önce olduğunu bu nedenle yeter ki tam tarih vermeleri gerektiğini ilettim. Sonrasında yeni bir tarih almak için yazdım ki hala hastanede olduğunu ilettiler. Fakat 2 mağazalarında baba ve oğulları hizmet veriyor. Sonuç olarak mağaza kapalı değil. 09.08.2024 tarihinde gelen konsol hem hasarlı hem de talep ettiğim şekilde gelmedi. Şömine yoktu. Kulp ve ayaklar bambaşka ve ürün hasarlı geldi. Teslim almadım. Yazdığımda yanlışlık olmuştur denilerek en geç 14.08.2024 tarihinde teslimat yapılacağı bilgisi verilmiştir. Bu tarihte de teslimat olmadı ve tekrar yazmak durumunda kaldım 15.08.2024 tarihinde gelen konsol içler acısı içi komple hasarlı şöminenin elektrik fişi yok. Hasarlı ürünü teslim almadım. Firma tekrar yenisini göndermeyi talep etti. Hiçbir şekilde net bilgi alamadığım ve hasarlı ürün getiren bu firmadan ücret iademi talep ettim. Konsol iadesini yapacağını söyledi bende bu kadar sorun yaşattıklarını ve masayı konsolla takım olarak aldığımı bu nedenle komple ücret iademi talep ettim. Kendisi yapamam dedi, yarın yetkili olan babaları S**** bey arayacak dedi. Benim zorumla iletişim kurduğum S**** bey gayet lakayıt şekilde 2 kez ürünü beğenmemişsiniz benim nakliye zararım ne olacak şeklinde konuyu kapamaya çalışmıştır. Ücret iademde ısrarcı olmam nedeniyle gelinin üzerine olduğunu ve bankaya gitmesi gerektiği şeklinde oyalayarak görüşmeyi kapatmış ve kimse beni o tarihten sonra aramadı. Fatura talebimde yine oyalama taktiğiyle ile dönüş alınamamıştır. Avukat kuzenim aradığında beğenmedi gelin daha üst modelini yapayım fark almayayım şeklinde tekliflerde bulunuldu.

elit-home-kalitesiz-hasarli-urun-fatura-iletmeme-4.pdf

Elif sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 15:18
İnegöl Plus Mobilya Mağduriyetimin İvedilikle Giderilmesi İstiyorum!
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 13:55
Zeynep sonuçtan memnun

13 Kasım 2024 11:17
"Bugün şikayetimle ilgili doğan bey tarafından aranarak sorunumun çarşamba veya perşembe günü çözüleceğine dair cevap aldım ilgili konuşmasından sorunumun çözüleceğine dair cevap aldım için teşekkür ederim"
Teslimat Sonrası İlgisizlik Ve Hasarlı Ürün Sorunu
Teslimat Sonrası İlgisizlik Ve Hasarlı Ürün Sorunu