Nur sonuçtan hiç memnun değil

Elif Dinçarslan Polikliniği Dövme Silme İşlemi Memnuniyetsizliği

03 Haziran 2023 22:41

2 Haziran tarihinde elif dinçarslan polikliniğine dövme sildirme işlemi için gittim. Sekreter olarak görevlendirdikleri kişi işlemi hızlandırmak adına direkt olarak ödeme yapmamı istedi. Ben de bir problem olmayacağını düşünerekten ödeme yaptım. Sosyal medya üzerinde reklamını yapan, müşteriler ile ilgilenen bir profil çizmelerine rağmen büyük bir hayal kırıklığına uğradım. E***d*** çalışanına sadece Instagram'a video çekelim demek için geldi.

Yanıma verdikleri iki çalışanın tecrübeli olduğunu söylemelerine rağmen dövmelerim hakkında ne bir soruları oldu ne de benim sorduğum sorulara cevap verebildiler. Dövme silme işlemi için hangi teknolojiyi kullandıklarını dövme silme işleminin öncesinde sonrasında neler yapmam gerektiğini sormama rağmen sormamda bir sakınca varmış gibi muamele gördüm. Ve işleme başlayan kadın daha sonrasında yanındaki kişiye yapacağı işi tarif edip beni bırakıp gitti. Hakkını vererek bir şey yapmıyorsanız her şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Üslupları ve tavırları o kadar rahatsız ediciydi ki ücreti başta talep etmelerinde ki nedenini anladım. İşlem sırasında video çekmeye çalışan kişi işlem sırasında dikkat dağıttı. Bana göre müşterilerini sosyal medya içeriği olarak gören bir yer. Ayrıca işlem sonunda krem sürülmesine istedim. Krem sürmediklerini ücretli olarak krem sattıklarını söylediler. Kremin fotoğrafını çekmek istediğimde başta bunun yasak olduğunu sonradan da eczane fiyatına sattıklarını söylediler.

Ne kolumu sardılar ne herhangi bir bilgilendirme aldım. Bugün dövme silme işleminin ikinci günü dövmede hiçbir değişiklik yok. Deriye zarar verdiklerini düşünüyorum, sürecin nasıl olması gerektiğini bile bilgilendirme yapmadıkları için bilmiyorum. Nasıl aldığınız parayı bu şekilde hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Gerçekten hayret ediyorum.

Nur
16 Ekim 2023 17:33

Hala bir cevap yok ölü taklidi yapıyorlar

Arife

Bende gitmeyim o zaman oraya Novara giderim orayı denerim.

Elif

Merhabalar kliniğimizin işleyişinde çıkışta bir karışıklığa mahal vermemek için ödemeler işleme girmeden önce alınır. Kliniğimizin işleyişi böyledir. Müşterilerimiz ile sosyal medyadan başlayan ilgi yolculuğumuz işlemin sonuna kadar devam eder. Sizlerle de gayet güzel ilgilendik. İki ayrı dövmeniz olduğu için işlem uzun sürecektir o yüzden sizi bekletmemek adına bir dövmenizi bir uzman diğer dövmenize diğer uzman girdi. Her iki uzmanımızda ustalık belgesi bulunmaktadır...

Nur

Sosyal medya üzerinde yarattığınız algının gerçek hayatta bir karşılığı yok, geldiğim saat aralığında klinikte zaten kimse yoktu işlem öncesinde ücret talep etmenizin böyle bir açıklaması olamaz. Uzman olan bir kişi sorulan sorulara cevap verir, işlem sonrası ve öncesi ne yapılması gerekiyor ise anlatır. Ben soru sordukça surat ekşiten, işlem sonunda enfeksiyona acık bir yara olmasına rağmen uzman dediğiniz kişinin işlem sonrası bana parayla krem satıyoruz demesi de sizin iş ahlakınızı yeterince özetliyor. Başta ücreti talep ettiniz ve sonrası ile ilgilenmediniz bu parayı hak ettiğimizi düşünmüyorum. İşlem sonra kolumda 3 gün morluk ve sonrasında hiçbir değişiklik olmadı. Göstermelik bir işlem yaptınız işin ehli değil iseniz her işlem üzerine hizmet vermek zorunda değilsiniz. İnsan bedeni üzerine işlem yapıyorsunuz, ve bunu yaparken profesyonel bir şekilde yaklaşmıyorsunuz. Instagram sayfamıza bakarak böyle bir hataya düştüm için kendime çok kızgınım ücret iadesini talep ediyorum.

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Maya Estetik Vaatlerini Yerine Getiremeyen Kurum, Pişmanlık Tamamen!

13 Temmuz 2024 19:46
Maya Estetik Vaatlerini Yerine Getiremeyen Kurum, Pişmanlık Tamamen!

Esteworld Dövme Sildirme İşlem Sorunu

30 Mayıs 2024 17:55