Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Sorunlu Telefon Soğutucusu Ve İlgisiz Satıcı

31 Aralık 2024 16:08

Elektronik market Ankara'dan 850 TL'ye çift fanlı telefon soğutucusu aldım. İki tane düşük adaptör kullandım, adaptörler yandı, fan soğutmayı kesti, kendini ısıtıyor, telefonu soğutmuyor. Satıcıya WhatsApp'tan yazdım. Satıcı bana bahane buldu. Malzemeyi geri almadı veya değiştirelim demedi, malının arkasında durmadı. Herkes alsın diye video çekiyorlar, güzel güzel konuşuyorlar ama sattıkları ürün sorunlu çıkınca arkasında durmuyorlar. Güvenilir bir satıcı değil, mesajlara cevap vermiyorlar. Sadece malzemeyi sipariş edip alana kadar sizinle iletişimde kalıyorlar. Ürün sıkıntılı, bozuk ürün sattılar, ayıplı mal sattılar, fatura kesmediler. Kendilerini ayıplı mal satmaktan tüketici heyetine şikayet edeceğim.

31 Aralık 2024 15:46

Elektronik market Ankara'dan çift fanlı telefon soğutucusu aldım oyun oynadığım için cihazım ısınıyordu. 850 TL ücret ödedim ama 4 gün aldığım telefon soğutucusu telefonu soğutmamaya başladı kendi ısınmaya başladı 10 watt altında adaptör kullanıyorum 2 tane adaptör bozuldu. Sattıkları ürün kalitesiz ve hiçbir zaman arkasında durmadılar sorunumu söylediğimde sizden hatalı dediler bana arkasında durmuyorlar değişim talep ettik kabul etmediler mesajlara cevap vermiyorlar bunların müşteri ile ilgilenmesi ürünü satana kadar bunlar nasıl esnaf anlamıyorum

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 10:37
Param/Sinerji Bilgisayar Ücret Kesintisi Olduğu Halde Sipariş Olmaması
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Zeiron Bilgisayar Arıza İle İlgilenen Yok

27 Nisan 2025 20:27