21 Temmuz 2024 14:48

Cumartesi günü siparişi oluşturduğumda hiç ikiletmeden ödemesini gönderdim. Benim için zamanın önemli olduğunu defalarca dile getirdim, akşamına tasarımı atacağını iletti. Ancak satıcı, pazartesi akşam 8'e doğru bana ancak tasarımı iletti. Salı günü kargoya vereceğine söz veren satıcı, çarşamba günü kargoya verdi. Bunların hepsine ve geç dönüşlere anlayış gösterdim. Ürünleri kargoya çıkmadan görmek istediğimi defalarca belirttim ama sadece çikolataları gördüm. Tek bir görüntüyle kolonya ve kutuyu asla göremedim. Kargoya verilmişti. Ürünler geldiğinde, buton çikolataların içinden Ülker yazıları görünüyordu. Gold sargıya sarılmamış, çok çirkin bir görüntü. Madlenler kalın kuşe kağıtlara basılmamış, bildiğiniz A4 kağıdına basılmış. Kutunun içinde kırılıyorlar, asla dik durmuyorlar ve kuşe kalın kağıt olmadığından baskı kalitesi de çok kötü duruyor. Kolonyanın kapağı kırık geldi. Bu fiyata böyle bir hizmet alacağımı beklememiştim ve o profesyonel çekimlerden sonra böyle bir görüntüyle karşılaşmak fazlasıyla üzdü. Böyle özel bir günde bir daha asla tercih etmeyeceğim.

02 Mart 2025 16:01 (Şikayetten 7 ay sonra)

Elif

Elçel Design işletmesi olarak 2016 dan bu yana sektörde kaliteli hizmet veren öncü kuruluşlardan biriyiz. Instagram profilimiz referansımızdır ve sayısız yurt içi yurt dışı binlerce kargolama yaptık. Müşteri memnuniyetlerimiz ise sayfamızda öne çıkanlar arşimivimizde mümkün mertebe paylaşılıyor. Biz bu bayana karşı hukuki haklarımızı aramaktan geri durmayacağız. Elçel Design

Elif

Salı günü işlemi biten ürün kendisinden onay alındıktan sonra söz verdiğimiz gibi çarşamba günü kargolandı perşembe günü kendisi tarafından teslim alındı ürün 4 iş günü içinde adresine ulaştı. Kolonya kapağı ve kolonya baskı etiketi ise bizden kaynaklı değil biz kargoya teslim etmeden önce ürün videosunu iletiyoruz elimizde videolarımız mevcut. Kapak ve etiket müşterinin elinde deforme olmuştur. Ve pazar günü kendisine dönüş yapmadığımız için bize öfkelenip asıl yorumlar yaptığı ve sayfamızı karalama kampanyasında bulunduğu için hanımefendi ile hukuki sürecimiz başlamıştır. Delillerimiz ile birlikte.

Elif

Profilimizde termin süremiz süremiz 30 iş günü olarak yazılı ve kayıtlı buna istinaden sadece çikolata kutusu olduğu için 7 iş günü içerisinde teslimat için kendisi ile görüşme yaptık ve süreci kabul etti. Siparişi hafta sonuna denk geldiği için pazartesi mesai başladığında ürün tasarımı yapıldı onayına sunuldu ve salı günü baskılar maatbadan geldi aynı gün ürün görseli kendisine iletildi. Baton çikolataların kaplama kağıdı kalın olduğu için dış kenarda tıpkı Madlen çikolata sargılarımız gibi boşluk olup Gold kısmının görüneceğini bunun sorun olup olmadığı soruldu, "sorun değil" diye kendisi bizlere onay verdi ve mesajlarda kayıtlı elimizde mevcut tüm konuşmalar

Elif

Hanım efendi yorumu asılsızdır kesinlikle kabul etmiyoruz. 2016 dan bu yana sektöre yön veren önceliği kalite ve görsel tasarımı kalite ve müşteri memnuniyetini öncelik esas alan kurumsal bir işletmeyiz. Kendisininde belirttiği gibi siparişi Cuma akşam mesai bitiminde oluşturdu sipariş süreci hafta sonuna denk geldi ve çalışma süremiz profilimizde yazılı inceleyebilirsiniz. Çalışma saatlerimiz yazılı olduğu halde hafta sonu özellikle pazar gecesi bizden cevap alamadığı için öfkelenip hakaret dolu yazılar yazdı mesajlar konuşmalar kayıtlı.

17 Kasım 2024 17:22

23 Eylül 2023 14:19