Egepol Hastanesi 30 Bin Lira Ücret İstiyorlar

17 Eylül 2024 21:58

Merhaba
16.09.2024 günü babam K**** K****** İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kardiyoloji bölümüne sırt ağrısı şikayetiyle gitmiştir. Doktor acil anjiyo olması gerektiğini belirtip acil servise yönlendirmiş, acil serviste anjiyo olmak için akşam saat 21:30'a kadar bekletilmiş, çok yoğun olduklarını söyleyip Özel Ege Pol Hastanesi'ne ambulansla sevk edilmiştir. Burada da yoğunluk sebebiyle babam yoğun bakıma alınmış, öğlen saatlerinde anjiyoya alınmıştır. Bize koldan mı yoksa kasıktan mı yapalım, koldan yapılırsa daha konforlu fakat ücretli denmiş, fakat bizim maddi durumumuz iyi olmadığı için biz kasıktan yapılmasını istedik. Fakat babamı anjiyoya aldıktan sonra beni arayıp babanızın iki damarı tıkalı stent takmamız gerekiyor. Ücreti 30.000 TL, çabuk karar verin. Babanız ameliyat masasında dediler. Ben de babamı orada bırakmamak için ve panik olduğum için kabul etmek zorunda kaldım. Bizim paramız olsa zaten gidip 8 saat devlet hastanesinde beklemezdik. Bizi devlet hastanesi yönlendirdi ve dün orada beklerken sorduğumuzda bizi devlet hastanesi yönlendirdiği için bizden herhangi bir ücret talep etmeyeceklerini söylediler. Biz ona güvenerek anjiyo olmasını istedik. Yarın sabah babamı taburcu edecekler. Lütfen bize yardımcı olun.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 17:14

Acil Durumda Önce Para Talep Eden Hastane Şoku

12 Aralık 2024 13:54

Nev Anadolu Hastanesinde Ekstra Ücret Talebi

30 Ekim 2023 14:41
Yalçın sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 20:24
"Fisun hanım tekrar teşekkürler..."