Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Deceuninck Güzellik Merkezimizin PVC Sorunları

06 Aralık 2023 16:35

Merhabalar, ben S**** Ç****, Turgut Özal Mahallesi'nde S**** Ç**** Beauty Center işletmecisiyim. Güzellik merkezimizin PVC işlerini bu firma üstlenmiş fakat kapı arasında açıklık var ve camların çıtası eksik. Yazın getireceklerini söylemişlerdi, ancak 6 aydır getirmediler. Bir aydır F**** Hanım'ı arıyorum, bana sürekli randevu veriyor fakat randevuya kimse gelmiyor. En sonunda H****** Bey diye birinin numarasını verdi, o da geleceğini söyledi fakat gelmedi ve daha sonra telefonlarımı açmadılar. Ayrıca kapı şiddetli rüzgarda açılıyor. Defalarca kendilerine bu durumu ilettim. Şu an havalar soğuk ve kapı arasından pencerelerin arasından sızan soğuktan dolayı ısınamıyorum. Doğalgaz ve UFO yakıyorum, doğalgaz faturam 3000 TL, elektrik faturam 2000 TL geldi. Bu firmadan ve özellikle F**** Hanım'dan şikayetçiyim.

07 Aralık 2023 10:40 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın, Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Egepen Deceuninck

Winsa Şereflikoçhisar Bayii Fazladan Para İstemesi

Bağcan
09 Ocak 09:47
Mustafa sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 00:53
"Winsa merkez tarafından hassasiyetle takip edilen şikayetim, ilgili bayii tarafından giderildi. Teşekkür ediyorum."