Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Egemed Hastaneleri Özel Hastanede Beklenmedik İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

15 Ekim 2024 16:20

15 Ekim 2024'de Söke Egemed Hastanesi'nde çocuk doktoru *** ****'a randevu aldık. Randevu saatinde doktor yerinde yoktu. Doktorun yardımcısı olan hanımefendiye Dr. Bey'in nerede olduğunu sorduğumuzda doğru düzgün cevap vermeyerek yarım saat bekletti. Yarım saatin sonunda doktor bey geldi.

Tabii, biz hasta olarak birkaç kez doktor nerede diye soru sorduğumuz için agresif bir havayla geldi. Hastamızın şikayetini daha sormadan hemen 'Ağzını aç' diyerek çubuk soktu, bizim şikayetimizi sormadan kendince tedaviye başladı. Bir gün öncesinde devlet hastanesinde yaptırmış olduğumuz tüm tahlillerin aynısını yeniden istedi ve hemen serum bağlayalım dedi.

Hastanın ağrısı olan yere doğru düzgün bakmadı bile. Azarlayan bir konuşma üslubuyla konuşması, biz konuşurken sözümüzü kesmesi hiç hoş bir davranış değil. Biz özel hastaneye geliyoruz, daha ilgili bir tavır beklerken karşılaştığımız duruma bak.

Olamadığımız muayene için ödediğimiz ücreti hak etmiyor. Hastane yönetimini aradık, ücret iadesi bekliyoruz. Şikayetimizi bildireceğiz, hasta hakları birimi sizi arayacak diyor, ne arayan var ne soran.
Şikayetçiyiz.

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Egemed Söke Hastanesi Acil Servisinde İlgisizlik Ve Saygısızlık Deneyimi

14 Ağustos 2025 15:12
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Mağduriyet Yaşadım

31 Ağustos 2025 13:30

28 Ocak 2024 22:28
Egemed Hastaneleri Doğum Hizmetinde Fahiş Ücret Farkı!
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Egemed Hastaneleri Ziyaretimiz Sağlık Değil, Sıkıntı Getirdi

04 Mart 2024 13:42