27 Mart 2024 16:29

Edu psikolojik danışmanlığa ait dijital eğitim platformu (eduplus-life) üzerinden üç adet psikoloji eğitimi satın aldım. Ödeme gerçekleşmesine rağmen eğitim sistemde tarafıma tanımlanmadı. Kendileri ile WhatsApp kanalıyla iletişime geçtim yardımcı olmak istediklerini söylediler ancak herhangi bir değişiklik olmadı, aylardır satın aldığım herhangi bir eğitime katılamıyorum. Ayrıca iletişim bilgisi olarak ekledikleri mail adresine de iletiler ulaşmamaktadır.

Nesrin
Nesrin

Keşke kurumu araştırıp öyle satın alsaydınız. Life psikoloji danışmanlık merkezi farklı isimle site açıp video üzerinden eğitimleri satmaya devam ediyor. Daha önce ücretini ödediğim bu kurumdan hiçbir sertifika alamadım. Buraya şikayet yazdım kurum sahibi defalarca arayıp kaldırmam için zorladı. Yine bir sürü sertifika vereceğim yalanı. Sonuçta kaldırmak zorunda kaldım şikayetimi. En son bu site üzerinden satın alırsam sertifika yollayacağını söyledi. Aylarca böyle oyaladı. Tekrar şikayet yazdım. Telefonla arayıp yine tehdit etti küfür bile etti. İftira davası açmakla tehdit etti. Satın aldığım eğitimlere site üzerinden dört beş defa daha satın aldım. Sonuç olarak sadece dijital baskılı tarihi belli olmayan eğitimcinin ismi imzası bile olmayan saçma bir sertifika geçti. Sosyal medyada kurumu araştırsanız zaten nasıl bir kurum olduğunu görürsünüz.

Sertifika Teslim Edilmedi, Mağduriyet Yaşıyorum

08 Ağustos 21:49
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 10:19