Ecrin Bebe Genç Ürünleri İstediğim Gibi Yapmıyor

19 Eylül 2023 11:18

Alırken tamam efendim onu da yaparız, tamam efendim bunu da yaparız. Aldıktan sonra her şeyi kendi bildikleri gibi yapıyorlar.

Bir şey söyleyince yok siz yanlış anlamışsınız, onlar standart diyorlar, hiç o en baştaki kibarlıktan eser de yok.

Çizimler var, gösteriyorsun kendi istedikleri gibi yorumluyorlar

18 Eylül 2023 23:05

Alırken tamam efendim o da olur efendim tamam efendim onu Da yaparız efendim. Aldıktan sonra söylediğin gibi olmadığında yok abla sen yanlış anlamışsın, onlar standart... Çizimler var elinde, onları da istediği gibi yorumluyorlar. İstediğin gibi olmayan her şeye o standart diyorlar. İlk baştaki nezaket ve kibarlıktan asla eser yok. Bildiğin azarlıyorlar.

Yorumlar (6)

Ecrin

Bizim adresimiz belli buyurun gelin biz sizinle yasal yollardan konuşalım telefon adresimiz belli burda bizi şikayet edip zorla bir şeyler yaptırmak istiyorsanız biz uğraşmicaz sizinle

Ebru

Yazdığım maddelerin sadece bir tanesine cevap veriyorsunuz. Hakaret etmediyseniz de tehditkar ve kaba konuşuyorsunuz. Mağdur olan benim tehdit edilen de benim. Yaşanmayan hiçbir şey yazmadım.

Ecrin

Biz kimseye hakaret etmedik ses kayıt konuşma varsa hakaret le ilgili şikayet edin sizin 100lerce şikayet dilekçeniz var sizi memnun etmek çok zor biz eşinizle konuştuk adam kusura bakmayın ben konuşurum dedi ve ben gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum kimin kimle hakkı varsa yasal yollara baş vurabilir

Ebru

Peki maddeler halinde yazdıklarımı da gördünüz, onlara istinaden telafi için dolabın içine raf istedim, onu zorla yaptınız, onlar standart diye diye... Siz de ses kayıtlarını bulun öyleyse. Konuşulanları duyalım.

Ecrin

Merhabalar istediğiniz ürün imalatı bittikten sonra içine daha sonrasında dahil edilen ekstra ürünlerde para talep ettiğimiz de biz hatalı oluyoruz kendi elinizle yaptığınız çizimi imalat bitince değiştirmek istiyorsunuz bu nasıl bir adalet sistemi imalata sizin yaptınız istediğiniz iç dizaynı veriyoruz atölyeye gidip ben bundan şuraya bunu istiyorum diyorsunuz biz yine sizi kırmayıp rafları yapmamıza rağmen hala şikayet ettiyseniz biz teşekkürler ederiz sizin kendi görüşünüze saygı duyarız

Ebru

Tabi eksik yazdım, haklısınız... 1) Çizimlerdeki dolap ölçüsüyle gelen dolabın ölçüsü aynı değil. Dolap belirtilen ölçüde yapılmadığı için bazaya yapıştı. Bazayı ezdi şimdiden. Baza açılmıyor. Bazayı yana kaydırıp açıp kapatıyoruz. 2) çalışma masasının ikisi de aynı ölçüde olmasına rağmen birisi kısa, birisi uzun. İkisinin ölçüsü de kirişe kadar alınmıştı. Çizimlerde öyle. 3) yatak başlıkları kenarlardan çıkıntılı olmayacaktı. Hallederiz efendim, yaparız demiştiniz, ikisinin de bir karış açıklık var. 4) taktığınız raf 24 saat geçmeden düştü ve masanın üstünde çukur oluştu. 5) dolap kapakları yanlış takıldı, hala daha öyle duruyor. 6) Yorumu gördükten sonra hemen arayıp hakaretler etmeniz 7) bazaların altı 12 cm boşluk olacaktı, 8 cm boşluk var. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Daha kaç kişi benim gibi mağdur bilmiyorum ama ne zaman göz göre göre haksızlığa uğrarsanız Aklınıza ilk ben geleyim.

Cucu sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 11:24

22 Temmuz 2024 17:38