Esra sonuçtan hiç memnun değil

Eclipse Casino'da Ödeme Yapılmadı!

26 Kasım 2024 17:10

Eclipse Casino’da yaşadığımız olay tam anlamıyla bir skandal! Oyun sırasında kartımızda biriken tüm paramız sistem tarafından sıfırlandı. Bunun üzerine paramızın nerede olduğunu sorduğumuzda, hiçbir somut delil sunulmadan, paranız sistemde görünmüyor şeklinde yalan bir iddia ile karşılaştık.

Kamera görüntüleri veya oyun kayıtları gibi kanıt talep ettiğimizde, oldukça kaba bir şekilde bize “gidin nereye şikayet ederseniz edin” cevabı verildi. Daha da vahimi, sistem verilerinin tamamen kendi kontrollerinde olduğunu ve bu verileri diledikleri gibi ekleyip silebildiklerini fark ettik. Bu da tam bir fiyasko ve güvenilirlik adına çok kötü!

Haklarımızı Korumak İçin Çaba Gösteriyoruz
Casino hizmetlerinin güvenilir olması ve kullanıcıların parasını koruma altına alması gerekmektedir. Ancak Eclipse Casino’da tam tersi bir durumla karşılaştık. Bu tür bir davranış hem etik açıdan hem de hukuki açıdan kabul edilemez. Haklarımızı sonuna kadar savunacağımızı bildiriyoruz.

Ramiz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

13 Kasım 2024 18:06
"Doğrulamayı geçtim! Ödemeyi bekliyorum. Teşekkürler..."

05 Ocak 2024 23:47

02 Nisan 2024 15:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Casino’da Adil Oyun Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

18 Ekim 2025 12:23
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Oyunlarda Haksız Müdahale Ve Hesap Silme Talebi

19 Temmuz 2025 22:58