Beril sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Mıd Town Ebebek Müdür Feci

Bodrum Mıd Town Ebebek Müdür Feci
15 Nisan 2024 13:52

Ebebek mağazasından uzun yıllardır alışveriş yapmaktayım. Bugüne kadar etiketi üzerinde olduğu sürece tüm şubeler her türlü tekstil ürününde, üzerinden altı ay bile geçse değişim yapmışlardır. İlk defa Bodrum Midtown AVM içindeki şubenizdeki personel çok kaba bir tavır sergiledi. Etiketli sandaletin üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen birebir aynısının bir numara küçüğüyle değişim yapmadılar. Ancak asıl sorun üsluptu; tüm personel kibirli bir tavır içindeydi. Zira müdürleri U*** D. adlı erkek personel, adeta bağırarak konuştu. 'Sekiz yıldır buradayım, asla bir ay geçtikten sonra değişim yapmadım, yapmam' dedi. 'Kim değişim yaptıysa suç işlemiştir' ifadesini kullandı. Bebek sandaleti ve sıfır ürün görenler, eski bir şey getirdiğimizi zannedip bizi azarlayarak mağazadan çıkardılar. Tüm personel, özellikle D* liderlik vasfına sahip olmayan müdürleri, müşteri memnuniyeti konusunda eğitim almalıdır. Bundan sonra asla Midtown Ebebek mağazasından alışveriş yapmayacağım.

25 Nisan 2024 10:28

Kimse aramadı, şikayetim için ne yazışmalarım ne aramalarım sonuç vermedi, geri dönüş bile sağlanmadı

Meliha

Yusuf
20 Eylül 2024 09:44
Ebebek'ten Aldığım Mama Sandalyesi Kırık Geldi Ve Kötü Hizmetle Karşılaştım
Ebebek'ten Aldığım Mama Sandalyesi Kırık Geldi Ve Kötü Hizmetle Karşılaştım
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Bilge
21 Kasım 2023 15:13