E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Sağlık Raporu Sistemde Görünmüyor

25 Temmuz 2024 18:19

Dün İstanbul Zeynep Kamil Çocuk ve Kadın Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi perinatolojiden taburcu olurken 10 günlük rapor yazdırdım. Doktor sisteme girdim ama şimdi sistem açılmıyor akşama sisteme düşmüş olur dedi. Akşam ve sonraki gün Enabız ve e-devlette kontrol ettim rapor görünmüyor. Hastaneyi aradım, doktor kontrol edip girilmediyse girecek diye bilgi verdiler. Birkaç saat sonra tekrar aradım kontrol edebildiler mi diye ama doktorlara ulaşamadıkları için yarın arayın dediler. Peki Yarın aradığımda sisteme girmemiş olurlarsa benim 1 günlük raporlu olmam gereken günü nasıl telafi edeceğiz? Neden ben telefondayken kontrollerini yapıp dönmüyorlar? Çok yoğun oldukları için Unuturlarsa ben mağdur duruma düşüyorum. Neden rapor girildiğine dair anlık bilgi alamıyoruz da sisteme yansıyıp yansımadığını görmek için saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz, gün geçiyor geriye dönük rapor da yazamıyorlar.

İşıl
İşıl
28 Temmuz 2024 13:24

Cuma günü SGK Genel Müdürlüğünü aradığımda onlar da sisteme ulaşılamadığını genel bir sorun olduğunu ve rapor yazılamadığını belirttiler, geriye dönük rapor da yazılamıyor zaten, SGK'nın da bir çözümleri bulunmuyor. Sistemi kontrol ediyorum hala sistemde görünmüyor rapor. Lütfen bu mağduriyeti nasıl çözebiliriz konusunda bilgi rica ederim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

23 Aralık 2024 13:29

18 Aralık 2023 02:29
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Onaylanan Doğum Yardımı Ödemem Aylarca Yapılmadı, Bilgilendirme Alamadım

20 Eylül 2025 22:42

07 Mart 2025 10:23