Dyt. Ayşe Dönmez Ülger Ortadan Kaybolan Diyetisyen

20 Ağustos 2024 13:17

Ocak 2024 ten beri kendisinden aldığım online danışmanlık ile kilo verme serüvenim başladı. Süreç içerisinde bazen her şeye dönüş sağlayan, bazen ise uzun süre sessizlik ve ortadan kaybolması ( telefonları açmaması, mesajlara dönmemesi, liste attığında altında başka diyetisyenin isminin yazması vs.) ile beni şoklara sokan biri kendisi. Her seferinde insanlık, olur öyle vs diye önemsemedim. Ulaştığımda da telefonumu arabada unutmuşum, arabada gitti vs gibi sebepler sunardı. En son yaşadığım konu ise temmuz ayı içerisinde gayet güzel giden süreçte tam 1 ay boyunca kendisine ulaşamadım, sağlığından ailesinden şüpheye düşüp insanlık adına iyi misin? Bir şey mi oldu? Her şey yolunda mı? Diye defalarca yazdım ( sonuçta aylardır süren bir muhabbetimiz hukukumuz vardı) bana yazmayan insan nedense Instagram story'si atmaktan geri kalmıyordu. Oradan kendisine defalarca mesaj attığımda zorla yanıt aldım ama devamı gelmedi. En son farklı bir telefondan kendisine ulaştım seni 5 dakika sonra arıyorum demesi üzerinden 10 gün geçti ve tabii ki aramadı.
Böylelikle tam 7 ay boyunca her hafta görüştüğüm hayat düzenimi ona göre kurduğum beslenme danışanım beni hiç sebepsiz, açıklamasız bir anda yüz üstü bıraktı. Tabi hala story atmaya devam ediyor. Ve asla geri dönmüyor - dönmedi. Kendisini önerdiğim herkese bunları anlattım ve sürece başlamadan herkesinde bunları bilmesini isterim.
Bir insan önce işine sonra karşındakine saygı duymalı, çalışmak istemiyorsa bunu açıkça dile getirmeli ki karşındaki insan da ona göre yolunu çizsin, bilsin.
Özetle yarı yolda kalmak istemiyorsanız hiç başlamayın çok daha iyi.

Yorumlar (5)

Songul

Aynı şeyi bana da yaptı. 2 hafta her şey iyi gidiyor derken, cevap vermemeye başladı. 3. Hafta ne aradı ne de sordu, yazdığım mesajlara bile dönüş alamadım. Keşke şikayetinizi daha önce görseydim, kendisinden kesinlikle danışmanlık almazdım. Üstelik ben çok ağır bir hastalık atlattım, stresten uzak durmam gerekirken kendisi stres yarattı. Tavırları da kabul edilebilir değil, profesyonellikten oldukça uzak. Ben yasal yollara mutlaka başvuracağım kendisiyle ilgili.

Melis

Çok şaşırdım kendisinden 3-4 aydır danışmanlık alıyorum, her istediğimde ulaşabildim, ben yazmadıysam kendi sordu ilgilendi. Her hafta güncel liste yazabilen, sürekli kendini yenileyen her soruna çözüm bulabilen nadir diyetisyenlerdendir. Sonsuz tavsiye ederim.

Aysan

Bende danışmanlık aldım harika sonuçlarda aldım ve hiç ole sizin bahsettiğiniz gibi olmadı her zaman sorularıma cevap verdi ama bende fazla rahatsız etmedim sonuç her kesin iş dışındaki bir hayatı var

Melike

Yazımda sonuç alamadım yazmıyor mu? Aksine gayet güzel giden bir süreci ulaşılma sorunu olması sebebi ile sonlandırdı hiç haber vermeden tek bir kelime etmeden yazıyor. Sorun ve şikayet iletişimi ile ilgili yani. Kime ne zaman nasıl soru sorulması ya da yazılmasını gerekeceğini bilecek kadar eğitimim ve saygım var. Koskoca 7 ay devam ettiğim bir sürecin son bir ayında yaşandı bu ve buna istinaden yazıldı.

Aysan

Bende danışmanlık aldım harika sonuçlarda aldım ve hiç ole sizin bahsettiğiniz gibi olmadı her zaman sorularıma cevap verdi ama bende fazla etmedim sonuç her kesin iş dışındaki bir hayatı var

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Diyetisyen Gökçe Talay Kalitesiz Hizmeti Mağdur Olmam

14 Ekim 2024 13:34

Diyetisyen Şeyma Atasoy Online Danışmanlık Hizmetinde Sorun

01 Temmuz 2024 19:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy'un İletişim Eksikliği Ve İlgisizliği

28 Eylül 2023 14:26