Seher sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2024 23:48
Seher'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimi en kısa sürede ve beni mağdur etmeden giderdiğiniz için çok teşekkürler 🙏”

Merhaba bu sene maalesef çok Zorlu bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım ve ev işleri yapamadığım için iki yıldır çoooook istediğim ama bir türlü bütçemizi denkleştirip alamadığımız Dyson v15 nihayet aldık :) ve kendisiyle aşk yaşıyorum çok seviyorum. Bu markayı seçmemizdeki en büyük sebeplerden biriside tabii ki garanti kapsamı oldu.
İlk kullanımdan itibaren halı başlığında sürekli bir tutukluk var ( dönmeme problemi) videosunu çekip WhatsApp iletişim hattından gönderdim. Daha sonra canlıda gösterdim sorunun başlıkta ya da gövde de olabileceğini söylediler istersem garantiye göndereceğimi ya da yeni başlık gönderip onunla denememi söylediler bende birkaç gün bile Dyson'sız yapamayacağım için başlık gönderin dedim. Ama şikayetlerim gitgide artmaya başladı.
Ve daha sonra toz haznesinin içindeki metal kısım yamuldu, gözle görülür bariz bir bozulma (yamulma) var. Müşteri hizmetleri ile görüşmemizde kullanıma engel değildir diyerek bizi geçiştirdiler.

Koskoca marka yamuk kullanın işte çalışıyor, yani dedi. Yani hayret ettik, ne yapalım bilemedik. Koskoca markaya hele hiç yakıştıramadım. Mağduriyetimizin en yakın zamanda giderilmesini talep ediyoruz. Hem sürekli dönmemesi hem de bu yamukluk için lütfennnnn mağduriyetimi giderin lütfen 🙏

22 Şubat 2024 23:53

Videoda eklemek istedim

23 Şubat 2024 21:24
Dyson V15 Başlık Dönmemesi Ve Metal Kısmın Yamulması

Ayrıca silikon bölgesinde de böyle çıkmalar mevcuttu

26 Şubat 2024 07:33
Dyson V15 Başlık Dönmemesi Ve Metal Kısmın Yamulması

Silikon parçalarının hali ortada ve dönmeyen başlıkta aynı şekilde

28 Şubat 2024 13:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

02 Mart 2024 08:51

Teşekkür ederim bekliyorum 🙏

04 Mart 2024 22:30

Dyson V15 Süpürgemdeki Toz Haznesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Şüheda
29 Mayıs 2025 18:07
Dyson V15 Süpürgemdeki Toz Haznesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
21 Eylül 2023 14:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
11 Aralık 2024 09:04
Dyson V15 İlk Kullanımda Sorun: Güç Ve Başlık Problemi
Seher sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 14:50

Dyson V15 Filtre Ve Halı Başlığı Sorunu