Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgemin Süre Sorunu Çözülmüyor

Rabia
25 Kasım 2024 12:21

Dyson V12 dikey süpürgemin gösterge panelinde süre sorunu var. Daha yeni olan ürünümde, süre 30 iken 20 oluyor, 20 iken 30 oluyor. 1 ay önce müşteri hizmetleriyle görüştüm, görüntülü konuştum. Nadir görülen bir durum dediler ve yeni batarya gönderdiler. Yeni bataryayı taktım, sorun düzeldi ama zamanla tekrar aynı sorunu yaşadım. Tekrar aradım, cihazımın evimden alınıp tamir edilmesini talep ettiler. Yolladım, hatta gönderdikleri bataryanın da iadesini istediler, onu da yolladım. Bugün aramışlar, cihazda hiçbir sorun yok, cihazınız size tekrar gönderiliyor. Bu böyle çalışır diyorlar. İnsanla dalga geçer gibi, ısrarla benim cihazımda sorun olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Sadece kendi bildiklerini anlatıyorlar, kendilerinin onayladığı sorunu şimdi kabul etmiyorlar. En iyisi olsun diye Dyson alıyoruz, o kadar paraya sonuç bu.

29 Kasım 2024 11:00 (Şikayetten 3 gün sonra)

İbrahim
23 Ağustos 2024 00:08
Dyson Servis Tamamen Hayal Kırıklığı

Sibel
21 Kasım 2024 14:46
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
09 Ocak 2025 15:55