Esra sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 12:19

Dyson Gen5Detect Mor/Gri süpürgesinin Prusya Mavisi/Bakır renginden tek farkının rengi ve fiyatı olduğu belirtilmişti. Eğer ki mobilya altı aparatı olmadığını bilseydim 500 TL daha fazla verir diğer rengini alırdım. Ek aparat olarak alırım diye düşündüm. Aldığım günden beri stokta olmadığını görüyorum. 2 aylık bir ürün. 2 yıl garantisi olduğu görünüyor. Bu sünger yerlerinde küçük bir parçalanma vardı başta önemsemedim ama sonradan o kadar özenli kullanmama rağmen çok kolay bir şekilde parçalanmaya başladı. Digital motorbar temizleme başlığı arızalandı. Dönmesi gereken fırçası dönmedi. (Bu sebepten Şubat ayının 1 inde arıza bildiriminde bulunduk. Başlığı değiştireceklerini söylediler. Fakat o günden beri bir dönüş yapılmadı. Evimizi temizleyemiyoruz şu an, mağdur ediliyoruz...) Borusu toz haznesinin altındaki yerden takılıp çıkarılırken zorlanıyor. Bu kadar sorun üzerine Dyson firmasının cihazı sıfır cihazla değiştirmesini istiyorum. Mobilya altı aparatının da tarafıma iletilmesini rica ediyorum. Ya da farkını ödemek karşılığında Prusya Mavisi/Bakır rengiyle değişim yapmasını istiyorum. O kadar para ödeyip aldığım cihazda, iki aylık bir süreçte bu kadar sorun yaşıyorsam ben bu cihazı 3 sene sonra kullanamam...

25 Şubat 2024 09:52

Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Giderilmemesi halinde Tüketici Hakem Heyeti ve ilgili kanunlar çerçevesinde haklarımı arayacağımı belirtmek isterim.

27 Şubat 2024 11:18 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ömer
Ömer

Bizim de kırmızı kauçuk sızdırmazlık parçası parçalandı ve yerinden çıktı yenisi ile değişimini yaptılar

Melisa
04 Ekim 2024 11:57
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Parça Tedarik Edilemiyor!
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Parça Tedarik Edilemiyor!
Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
09 Ocak 2024 00:53
Dyson Kablosuz Şarjlı Süpürge Modelinde Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Müşteri Deneyimi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Kasım 2024 22:35