Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen 5 Mobilya Altı Aparatı Sorunu

15 Nisan 2024 16:37

Dyson Gen 5 kablosuz süpürge aldık. Ürünle birlikte gönderilen mobilya altı aparatı ilk günden beri süpürme sırasında üzerindeki düğmeye dokunmadan kendiliğinden bükülme yerlerinden bükülüyor. Parçanın değişimini talep ettim. Müşteri hizmetleri bu parçanın garanti dışı olduğunu, ücretli şekilde yenisini sipariş vermemi söyledi. Ücretli aldığım parça arızalı gelirse garantili olurmuş. Süpürgeyle birlikte gelen garanti dışıymış. 29 bin lira verirken o parçanın da ücretini vermiş olmuyor muyum dedim. Evet ama prosedür böyle, değişemeyiz dediler. Malının arkasında durmayan firma, pişmanlık.

18 Nisan 2024 11:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

22 Nisan 2024 00:12

Arayan soran yok. Zaten benzer şikayetlere bakılırsa arayınca yine prosedür gereği garantiye girmiyor, para ile yenisini alın diyeceksiniz.

Utku sonuçtan hiç memnun değil

Utku
20 Nisan 2024 13:18
Dyson Yedek Parça Sorunu
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
23 Ocak 2024 15:29

Gülgün
06 Kasım 2024 13:23
Dyson Süpürge Parça İadesinde Yaşanan Mağduriyet
Dyson Süpürge Parça İadesinde Yaşanan Mağduriyet

Gözde
19 Ağustos 2024 16:33
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Süpürge Aparatının 5 Aydır Temin Edilememesi Ve Performans Kaybı

Özlem