Dyson Çöp Oldu!

14 Aralık 2024 13:27
13 Aralık 2024 14:14

Mayısta almış olduğum Dyson v15 süpürgenin lastikleri çürüdü ve çekiş gücü azaldı. Servis e yollamak isterken ihmal ettim ve birkaç gün içinde dijital göstergesi arıza verdi ve servise yolladım kargoyla bana buldukları çözüm tamir edilemez oldu. Böyle bir saçmalık olabilir mi

19 Aralık 2024 13:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

19 Aralık 2024 13:13

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

07 Kasım 2025 14:57

Mayısta almış olduğum Dyson v15 süpürgenin bu kezde temmuz gibi başlık için başvuru oluşturdum ve yenisi gelmesi için bir talep açıldı... Bana zahmet edip kargoyla eski bozuk başlığımı biraz temizleyip yeniden yollamışlar... Tekrar arama sağlayıp talep güncelledim fakat üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesini rağmen bana bir çözüm bulunmadı garantisi dolana kadar asılı bekleyen Dyson süpürgem i kullanmadan garantisi süresi dolacak ve çöp olacak o kadar para verip benim yaptığım hataya düşmeyin derim

Dyson V15 Şarj Sorunu Ve Ücretsiz Değişim İsteği

12 Şubat 00:08
dyson-v15-sarj-sorunu-ve-ucretsiz-degisim-istegi-1.jpg
Evren sonuçtan memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Dyson Süpürgede Kısa Sürede Ana Gövde Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti

Evren
03 Ekim 2025 18:40
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Batarya Sorunu Kronik Ve Ücretsiz Değişim Talebi

Özge