Gülcee sonuçtan memnun

Dyo Boya İpek Mat Boya Soyuluyor
23 Ağustos 2023 13:11
Gülcee'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Yeni yapılan inşaatımıza Jotun iç cephe boyası yerine ustanın önerisiyle Dyo dinamik ipek mat silinebilir boya adım, her zaman kullandıkları için. Ancak çok pişman oldum, bir ay olmadan boyada soyulmalar başladı. Astar boyası da Dyo olmasına rağmen dokunduğumuz yer kalkıyor, duvarlara dokunmaya korkuyoruz. Eve gelen misafirler ve ustalar şaşırıp kalıyor boyanın Dyo olduğuna. Dyo'nun kalitesine yakışmadığını düşünüyorum. Sorunun çözümünü, gerekirse zararının karşılanmasını istiyorum.

23 Ağustos 2023 12:58

Yeni yapılan inşaatımız için Jotun yerine ustaların önerisiyle Dyo ipek mat silinebilir boya aldık, pişman olduk. Ancak iki üç hafta geçmeden, eve taşınmadan boya soyulmaya başladı. Şimdi duvarlarımıza dokunmaya korkuyoruz, boya kalkacak diye. Eve gelen misafirlerimiz ve ustalar şaşırıp kalıyor, boyanın Dyo olduğuna. Sorunuma çözüm bulunmasını, gerekirse zararımın karşılanmasını istiyorum.

Ek
23 Ağustos 2023 13:52 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

25 Ağustos 2023 12:12

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri hakkında bilgi verilmiş, yerinde inceleme talebi için randevu sağlanmıştır. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

29 Ağustos 2023 15:23

Sn. Yetkili, Tarafımızca yerinde yapılan incelemede, ürün kaynaklı bir sorun gözlenmemiş olup, tüketiciye konu hakkında gerekli bilgi verilmiştir. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

28 Kasım 2023 19:32

Teşekkür ederim

Nazmiye sonuçtan çok memnun

Nazmiye
13 Ağustos 2023 13:57
"Anlatıldı memnun kaldım"
Dyo Duvar Boyası Aldığıma Pişman Oldum
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı

01 Eylül 2023 22:45
Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Eylül 2023 17:08

Turgay
23 Mayıs 2023 23:25
Smy sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 15:00