Cem sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hizmetinde Eksik Ve Yanıltıcı Raporlama

22 Aralık 2024 13:44

2024 yılı Kasım ayı içerisinde Marmaris'te bulunan Marmaris oto ekspertiz firmasında Gold paket ekspertiz hizmeti aldım. Kendim İzmir'de olduğum için telefonla irtibat kurarak ücreti banka havalesi yoluyla hizmeti gerçekleştirdim. Alıcısı olduğum araçta sis farlarının içinde ampullerin olmadığı, 1 adet soketin kopuk olduğu, sol ön kapının cam krikosunun arızalı olduğu, arka kapıların otomatik kilidinin çalışmadığı, gaz pedal sensörünün arızalı olduğu için aracın gaz yemekte zorlandığı ile ilgili bilgileri ekspertiz raporumda belirtmedikleri için aracı aldıktan sonra yaklaşık 7-8 bin TL'den fazla masraf etmek zorunda kaldım. Dynobil firması adını kullanarak ekspertiz paket fiyatlarını bile bu firmanın resmi internet sitesine baktırarak alıcılara sunan Marmaris oto ekspertiz firması, hizmet konusunda çok kötü bir firmadır. Bulunduğu ilçede tek ekspertiz firması olmasından dolayı vatandaşların tercih etmekte mecbur kaldığı bu firma, yaklaşık 20-25 dakikada bu kadar kontrolü sağladığını bana raporları sunarak gösterdi. O kadar kısa sürede bu kadar işlemi kontrol etmelerinin mümkün olmadığını düşünsem de İzmir'de bulunduğum için müdahale etme şansına sahip olamadım. Marmaris oto ekspertizi tercih edecek kişilerin bu bahsettiğim mağduriyeti görerek hareket etmeleri yararlarına olacaktır. Bu mağduriyetim konusunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaparak ödediğim 6.550 TL ekspertiz ücretinin iadesini ya da araçta bulunan bu sorunların giderilmesinde harcadığım masrafların tahsilatını talep edeceğim.

23 Aralık 2024 10:16 (Şikayetten 20 saat sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hizmetinde Eksik Ve Yapılmayan Kontroller!

25 Mayıs 2025 21:07
Ekspertiz Hizmetinde Eksik Ve Yapılmayan Kontroller!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:10
İskender sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 17:53
Dynobil Oto Ekspertiz Ekspertiz Firmasının Eksik Bilgilendirmesi Ve Mağduriyetim

Ekspertiz Raporundaki Hatalı Bilgi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

19 Temmuz 2025 16:24
Ekspertiz Raporundaki Hatalı Bilgi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
ekspertiz-raporundaki-hatali-bilgi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Dynobil Oto Ekspertiz Ankara Kazım Karabekir Şubesinden Şikayetçiyim

19 Temmuz 2024 16:26